Youssoufa Moukoko, 14 taun ngora Cameroonian prodigy dortmund asup kontrak badag kalayan Nike! - Culturebene

Dina ngan 14 taun Youssoufa Moukoko pamuter ngora Borussia Dortmund geus a millionaire saprak Nike geus mutuskeun bet ka dinya, disadiakeun anu janten profésional. Mun urang lengket sumber urang, Youssoufa Moukoko mangrupakeun salah sahiji amoy greatest dortmund.

Pikeun ayeuna mah, anu pamuter ngora geus narima ngeunaan hiji juta euro pikeun asup dokumen jeung bisa nampa bonus jumlahna 10 juta disadiakeun janten profésional.

Kusabab gabung dortmund di 2016, Youssoufa Moukoko nampilkeun statistik impressive dina sabaraha kategori hopefuls ngora. Anjeunna ngoleksi gol di musim ieu 36 21 U17 cocog kalayan Borussia. Anjeunna lami mung 12 taun nalika anjeunna dipilih pikeun kahiji kalina timnas U16, kalayan anu anjeunna ngoleksi tilu gol di opat kaulinan.

Pamuter ngora 14 taun dilahirkeun di Kamerun geus mekar munggaran di Sankt Pauli, klub kadua di Hamburg saméméh ngagabung puseur pelatihan dortmund di 2016. sinyalna média éksténsif bakat na sempet bray. "Suku di Youssoufa éta henteu gampang pikeun nanganan keur pamuter jeung rombongan," dipedar di palatih ti Michael Feichtenbeiner U17 Nopémber panungtungan.

"Ka papanggih ngembangkeun diri jeung kahayang kulawargana, kami geus mutuskeun teu milih eta (pikeun ayeuna)," manehna nyatakeun. Pikeun bagian anak, Moukoko ngan bakal niup kaluar lilin 14 Na. Perda di Jerman nyaram manehna maén dina tim mimiti klub di hiji patandingan kalapa saméméh 16 taun na, nyaéta dina 2020 Nopémber.

Maca deui IEUH