"Éta ngayakeun conceivable atawa ditarima yén DPRK nu aya dina kaayaan precarious di Yaoundé bari urang tahan levers"

Dina visi teh pamilu régional, kota jeung législatif, Jean Nkuete, Sekjen Gerak teh Kamerun Rahayat Démokratik (CPDM) ieu Nyiapkeun taneuh pikeun mastikeun meunangna urug of CPDM dina pamilu salajengna.

Jean Kuete (c) Hak PAKUSARAKAN

nurutkeun Kamerun News, Jean Nkuete indit papanggih aktivis sasama ngabahas cara na artina pikeun nerapkeun guna ngumpulkeun prestasi na kelemahan bener RDPC dirékam mangsa Pemilu Présidén on Oktober 07 2018.

Bari di jurusan Wouri (Douala), dimana calon Paul Biya RDPC leungit panungtungan-beungeut jeung di departemen mfoundi (Yaoundé) dimana calon RDPCDina stronghold na, geus Cut Nyak Dien ngajaga kapamimpinan na sateuacan calon MRC, Jean Kuete, A hawa narcissistic sarta dina nada teguh, diondang panongton pikeun ngeprak ngalempengkeun lamping nu.

"Urang kudu gancang meunang deui dianggo pikeun nyiapkeun masa depan on dua wewengkon utama. Kahiji masalah nu strengthening sustainable tina posisi Yaoundé sakumaha stronghold tina Gerakan Démokratik Rahayat Kamerun. Sabab teu ngayakeun conceivable atawa ditarima yén DPRK nu aya dina kaayaan precarious di Yaoundé bari urang tahan levers tina kakuatan kaayaan. Wewengkon kadua relates to persiapan Pilkada di upcoming parlemén, kota jeung régional, nu kudu dianggap di hudang ngaronjatkeun tur strengthening kasuksésan Pemilu Présidén panungtungan. karya kudu diarahkeun ka arah strengthening deukeutna ka populasi ibukota dina sél na poean"ngarumuskeun Jean Kuete pas keur rapat di Yaoundé Rebo, April 10 2019 kalayan pajabat RDPC dans le mfoundi, diajar lebledparle.com News of Kamerun.

Ti mémori, dina commentary diterbitkeun sanggeus Présidén panungtungan, Kamerun-Tribun, Dina édisi na Oktober 24 2018 dilaporkeun yén "skor skimpy antara DPRK jeung MRC di departemén ti Mfoundi, Mifi nu Wouri sarta ogé bisa dianalisis salaku ekspresi populasi voter leuwih nuntut".

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.lebledparle.com/actu/politique/1107336-jean-kuete-il-n-est-ni-imaginable-ni-admissible-que-le-rdpc-soit-en-situation-de-precarite-a-yaounde-alors-que-nous-detenons-les-manettes