Liga Europa: dominating Arsenal, Chelsea ensures unconvincingly

Unai Emery ngéléhkeun mimiti babak: Arsenal outclassed Napoli Carlo Ancelotti (2-0) jeung anu ogé diposisikan pikeun semi-final ti Liga Europa, sakumaha tatangga na Chelsea, nu meunang tanpa caang Slavia Iraha (1- 0) dina triwulan ka buka Kemis.

Dina 25 menit, anu konfrontasi munggaran geus ampir narilep. Pilihan salah jeung kasalahan Neapolitan, anu Gunners direspon jeung efisiensi Harun Ramsey, kacindekan tina sasak leutik Alexandre Lacazette (15e) jeung Lucas Torreira, anu makéna ieu deflected kana gawang ku Kalidou Koulibaly (25e) geus wareg panongton maranéhanana.

palatih Emery, Tien Juara tilu édisi nuturkeun pesenan of Seville antara 2014 na 2016 di C3, jelas ngejah meunangna Kemis ngeunaan Lakbok inaugural ngalawan rival Italia Na, kuat tilu Liga Champions nya.

Ngalawan suku kejutan tamu, Slavia, Chelsea Cut Nyak Dien. Sanajan Willian bar dina periode kahiji, Blues geus lila stalled. Urang tadi datang kana antrian prematurely Eden Hazard na N'Golo Kante kabentuk dina kickoff, lajeng ngandelkeun hiji meunangna telat dina kalungguhan (86e) Marcos Alonso mun balik deui ka Céko jeung margin saeutik. Olivier Giroud, scorer luhureun kompetisi (9 gol), kumaha oge, tetep jempe.

Anjeunna nilik anjeunna balik deui ka nugget Serbia Luka Jovic, panulis gawang 8e na di test ka Frankfurt, Lisbon ngalawan Benfica, urut klub-Na.

Teu cukup nepi ngahemat tim Jerman na teuing gancang diréduksi jadi sapuluh tapi geus dugi waragad, hiji eleh (4-2) ngalawan teammates sahiji "permata" João Felix. Portugis diumumkeun mata paralon coklat Éropa ngeunaan bulu, beungeut youthful sarta braces ku nyetak topi-trik. A 19 taun wungkul.

A saeutik salajengna wétan, Villarreal-Valencia derby smiled telat dina Valencians, pangarang dua gol krusial dina tatu waktu (3-1). Mitra Gonçalo Guedes, anu ngoleksi dua kali, nyandak pilihan badag pikeun semis, sabab bakal nampa tatanggana maranéhna pikeun balik dina saminggu.

Artikel Sumber: http://www.rfi.fr/depeche/ligue-europa-arsenal-dominant-chelsea-assure-convaincre