Perancis announces rojongan finansial -na pikeun ngawangun saluran kempelan cai di tilu wewengkon Kamerun


Perancis announces rojongan finansial -na pikeun ngawangun saluran kempelan cai di tilu wewengkon Kamerun

(Investasi dina Kamerun) - Saatos ibukota ékonomi Douala, kota sejen di tilu wewengkon Kamerun bisa geura-giru boga rojongan Perancis di sanitasi salaku pakotaan jeung kempelan wastewater.

Dina hiji wawancara Gilles Thibault (poto), nu Duta Perancis pikeun Kamerun nyokot 11 April di Yaoundé, jeung Présidén Républik Paul Biya, anjeunna ngumumkeun yén Bertoua di wewengkon Wétan di Garoua wewengkon kalér jeung Bamenda di wewengkon Sumatera Barat, baris geura-giru kauntungan tina solicitude Perancis, dina tata kota. jadwal nu masih ditunggu.

Jumlah bantuan Perancis di ni'mat Bertoua, Garoua na Bamenda teu acan wangsit, tapi diplomat nu stressed yén dina kaliwat panganyarna, Douala geus benefited ti modél kerjasama dilaksanakeun ku Perancis jeung Kamerun kalawan leuwih 110 miliar invested CFA. Ieu ngaliwatan pangwangunan kanal kumpulan cai walungan na wastewater. Peta ieu, nurutkeun Gilles Thibault, geus stabilized bank tur ngatur ukuran kota ku nyieun saluran anyar komunikasi sababaraha neighborhoods.

SA

Maca deui IEUH