Swiss: Switzerland dieureunkeun dina quarterfinals

Kursus tim Swiss bikang ditahan Kemis soré di quarterfinals tina Championships Dunya of Epsoo Finlandia. awéwé Swiss anu condong 3-0 ngalawan Rusia.

Saperti loba jelas katuhu jauh, skor nu pasti moal indicative tina penampilan bagian ieu. A statistik bisa yakin: 44 14 mun nembak on target keur Rusia. Katresna coached ku Daniela Diaz gaduh kituna kakuatan di camp pertahanan maranéhanana. Andrea Brändli éta sampurna di hareup net-Na. The wali ti tim Ohio State (NCAA / W) kapaksa mindahkeun 41 pucks salila rapat ieu, dina raraga miara timnya hirup. Tanpa prowess Na, patojaiah ieu ditelasan sateuacan.

Dina ahir période munggaran, Rusia ngalaman ditarik 18 nembak on gawang, ngalawan hiji kiriman ka Swiss. Menit pamungkas 40 gaduh ukur dikonfirmasi dominasi pamaén ti Sbornaïa. Logis, maranéhna masih dijadikeun bédana dina gol murag kana 33e na 46e menit. The 3-0 sanggeus geus didaptarkeun di gawang di bagian tungtungna pisan.

Lima ngéléhkeun di saloba patandingan

La Suisse, qui s’était déjà qualifiée pour les quarts de finales sans avoir gagné un match, n’a donc pas créé l’exploit. Elle quitte le tournoi finlandais avec un bien maigre bilan de cinq défaites, en autant de rencontres. Elle a encaissé 25 buts et n’en a marqué que trois (Evelina Raselli à deux reprises et Alina Müller). Mention spéciale tout de même aux deux gardiennes suisses. Janine Alder a stoppé 90 tirs (en 120 minutes) et Andrea Brändli a arrêté 127 shoots (en 180 minutes).
(Nxp)

Dijieun: 11.04.2019, 19h49

===> artikel More Swiss dieu <===

>

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.tdg.ch/sports/actu/La-Suisse-stoppee-en-quarts-de-finale/story/17364096