Ditewak tina Peter Palmade: naon urang nyaho - video



Cahaya - ngalawak The dicandak kana dijagaan Kemis 11 April di Paris, kawas lalaki ngora anu accuses anjeunna perkosaan. The versi tina dua lalaki diverge.

https://www.rtl.fr/emission/rtl-soir/rtl-soir-du-11-avril-2019-7797411725

https://www.rtl.fr/culture/medias-people/pierre-palmade-en-garde-a-vue-dans-une-enquete-pour-viol-ce-que-l-on-sait-7797411314

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=JhACg1l_CZg