Tips: 21 gagasan DIY Pikeun gadget tiis anjeun



Jieun kumpulan nyertakeun telepon Cool

Ngajalajah kumpulan kasus pikeun telepon anjeun bisa kalayan gampang nyieun di imah. Aranjeunna néangan jadi tiis nu babaturan Anjeun bakal cemburu na malah bisa nanya sangkan kasus telepon maranéhanana.
Hayu urang mimitian ku hal telepon nu nulungan stress, anu ngabantu ka bersantai jam gawé jeung ngurangan tingkat stress. Hiji hal telepon sareng endog kentel téh jadi tiis! Anjeun bakal peryogi bedil panas lem, a bodas varnish kuku, balon jeung sapotong leutik slime. Heula, nyandak hal palastik anjeun sarta nyieun bunderan, hayu eta garing jeung nutupan eta kalawan Polandia kuku bodas. Sanggeus éta, nyandak bal, motong deui dina satengah terus selapkeun drooling a. Sanggeus éta, lengket bal di bunderan. Siap! Telepon bisi katumbiri langit teuing tiis! Maén kalawan telepon ieu téh prosés terapi na meditative. Leuwih ti éta, éta kitu mirah, anjeun pasti gaduh sakabeh parabot di imah. Mimitian ku motong straws kana ukuran telepon Anjeun. Sanggeus éta, butuh clamp a sarta torek kana ngégél jarami nu. Ngalembereh straws hiji sisi anjeun tiasa ningali dina video urang. Sanggeus éta, campur cai jeung ngawarnaan kadaharan sarta pamakéan straws. Inget ninggalkeun spasi dina jarami di. Sabot straws nu siap jadi glued hiji-hiji dina cangkang telepon. Anjeun bakal kedah straws 8-10 pikeun telepon rata.
Diajar nyieun lamun telepon super lucu. Contona, hiji hal telepon sareng mi! Keur disada gélo? Anjeun bakal peryogi polimér liat jeung jarum suntik a. Tempo tutorial urang gampang! Ngajalajah gagasan metot séjén pikeun katresna anu cinta pink. Anjeun bakal cinta gagasan pikaresepeun kieu!
Ulah poho pikeun pariksa kaluar kumaha carana nyieun hiji leungeun baju termal ngingetkeun babaturan anjeun! Desain minimalis Ieu bakal pelengkap sampurna ka kempelan cangkang pikeun telepon!

timestamps:
00: 09 Fun gagasan pikeun telepon anjeun
03h50 perumahan di jero cai
09: bisi telepon 52 pikeun fans Starbucks
hal telepon 10 kalawan mie: 07
11: 57 Case Liquid Laskar Pelangi Phone

----------------- -------------
média sosial urang:

Facebook: https://www.facebook.com/5min.crafts/
Instagram: https://www.instagram.com/5.min.crafts/
Twitter: https://twitter.com/5m_crafts

Ngalanggan menit Karajinan 5 GIRLY: https://goo.gl/fWbJqz
Ngalanggan Karajinan 5 menit kids: https://goo.gl/PEuLVt
Ngalanggan profesi 5 menit lalaki: http://bit.ly/2S69VUG

Sisi hade Youtube: https://goo.gl/rQTJZz

----------------- -------------
Pikeun leuwih lengkep video sareng artikel, mangga buka:
http://www.brightside.me

Musik Sora wabah: https://www.epidemicsound.com/

trik ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=asZ_-91qE_s