Server dipikabutuh pikeun supermarket Oumbe

gambaran

Supermarket Oumbe diatur lokasina di crossroads di hareup SPBU TRADEX panalungtikan keur kaperluan jasa anak, 04 server. Maranéhanana resep panawaran ieu kudu boga qualities handap:

• Tahan a FHT CAP PROBATIVE ESF BAC sakola ski atawa hotél sarta catering latihan;
• Keur 17 taun heubeul sahenteuna na 30 taun;
• Keur pinuh sadia;
• Kudu tina kaséhatan alus;
• Boga kaahlian jualan, silaturahmi jeung jasa;
• Boga pangalaman profésional dina posisi sarupa bakal jadi hiji asset;

file aplikasi kudu dikirim ka Mr. Manager of parusahaan jeung disimpen boh di layanan ti sis SDM Mvan balik SPBU total Mvan, boh Oumbe supermarket lokasina di crossroads diatur sabalikna stasiun TRADEX Service engké ti April 30 2019 mun 12 pukul. file ieu ogé bisa dikirim via Internét ka alamat surélék [EMAIL PROTECTED] kudu ngandung dokumén handap:

• Hiji hurup panutup:
• Hiji kurikulum vitae lengkep (bv nangtukeun tempat tinggal di neruskeun ka, wajib);
• Hiji photocopy of bijil diperlukeun;
• Hiji photocopy tina kartu identitas nasional;
• Hiji rencana lokasi;
• sertipikat médis;

NB:
- Aplikasi dikirim ku email kedah ngandung mung neruskeun sarta hurup panutup;
- Hirup di promximité supermarket bakal jadi hiji asset;
- Baca taliti tawaran saméméh nerapkeun !!!

  • Wewengkon: Center
  • Kota: Yaoundé
  • Nami parusahaan atawa individu: supermarket Oumbe
  • Jenis kontrak: CDD
  • Studi tingkatan: lianna
  • Pangalaman: dipikahoyong
  • Jumlah posisi sadia: 4
  • Umur 17 mun 30 taun
  • Génder: No pangajén
  • Deadline: April 30 2019
  • Gaji: Negotiable
  • E-mail: [EMAIL PROTECTED]

Mangga babagi