Kajadian almenak nempatkeun April di Perancis

Du vendredi 12 au lundi 15 Avril 2019
Internasional Fair Opak jeung Anggur anu dilaksanakeun saban taun di sabtu minggu tina lontar Minggu di Coulommiers saprak 1967. adil gastronomic Ieu showcases kéju sarta anggur specialties nasional jeung régional. Ngeunaan 350 exhibitors na artisans dina perdagangan catering ...
Cazals, Lot (46), Midi-Pyrenees
Du sabtu 13 au dimanche 14 Avril 2019
The lounge anggur tradisional, kéju sarta lokal produk, diayakeun ku kantor wisata Cazals Salviac metot loba datang. Ieu lumangsung dina haté désa, di bale desa na di handapeun tenda nyetél di hareup eta. acara bakal ...
Espalion, Aveyron (12), Midi-Pyrenees
Du sabtu 13 au dimanche 14 Avril 2019
Salaku bagian tina 58ème Expo Fair: Sabtu 13: Opak kontes 16e resmi Saptu jeung Minggu 13 14 April: Ti 8h, parkir Bessière - kandaraan anyar jeung kasempetan profésional - Sale tutumpakan dipaké pendaptaran Onsite husus ...
Arles-sur-Tech, Pyrenees-Orientales (66), Languedoc-Roussillon
Le dimanche 14 Avril 2019
Dina program Karajinan Fair jeung produk lokal 9h mun 18h00 Nagara Patani Pasar jeung Artisans Rupa-rupa kagiatan sapopoe, paméran sato ...
Montchanin, Saône-et-Loire (71), Burgundy
Le dimanche 14 Avril 2019
The Montchanin Komite Festival organizes 24ème dinten anggur sarta kéju. Dina 10 19 jam jam. Lapak bakal nyetél jero aula of Montchanin "modern".
Pranzac, Charente (16), Poitou-Charentes
Du sabtu 20 au lundi 22 Avril 2019
The walkers pakaitna jeung hikers Pranzac "AMRP" organizes 3 dinten di Easter 41éme na anggur adil jeung cheeses sarta karajinan saperti gede 1500 m2. Nagara hidangan anu dilayanan dina tenda dipanaskeun aya, dijalankeun ku musisi. adil Ieu narima ...
Condette, Pas-de-Calais (62), Nord-Pas-de-Calais
Du sabtu 20 au lundi 22 Avril 2019
The sabtu minggu Easter, exhibitors baris hadir produk maranéhanana datang tina 33ème anggur ieu adil jeung kéju Condette. Kasempetan salila tilu poé ti tasting rasa anyar di sabudeureun éta bénténg di Hardelot. Lawang: € 3
Lavoûte-ChilhacHaute-Loire (43), Auvergne
Le dimanche 21 Avril 2019
kagiatan karajinan jeung susu, demonstrasi, tastings, jualan tina keju tegalan jeung produk lianna nu asalna ti susu ku produser. Loba kagiatan salila poé - kopi ti munara jeung hotél baris nawarkeun menu sahiji pamayang di sabudeureun kéju anu ....
Maisonnisses, FRA (23), Limousin
Le dimanche 21 Avril 2019
The cheeses, tapi sadayana produk lokal nu ditembongkeun. Meiji beurang di aula komunitas atawa butuh jauh. Di Désa 9h mun 13h. Hidangan: tartiflette, 10 6 euro per sawawa tur per anak, nepi 14h dilayanan di aula masarakat.
Salon-de-Provence, Bouches-du-Rhône (13), Provence-Alpes-Basisir d'Azur
Le samedi 27 Avril 2019
Ti 10h. Puseur Kota salon. • Ampir 1000 domba sumping ti wewengkon Merle on leuwih kota • parade désa dibiruyungan musik tur Provençal rahayat outfit • Grup
Sumber: HTTPS: //www.leguidedufromage.com/evenements-avril-2019-vod201904.html