Kamerun pitur dina Grup F

The Indomitable Singa ti Kamerun-geus-geus digambar up di Grup F barengan Ghana, Guinea-Bissau jeung Bénin payun ti AFCON 2019 di Mesir.


Upacara draw Chaired ku Presiden CAF Ahmad Ahmad eu lieu di Kairo, Mesir ieu Senén Maret 12 2019th

Nagara dua puluh opat participante Muji dipasangkeun dina genep golongan opat tim tiap.
boss CAF Ahmad Ahmad jeung Sababaraha Kujang soccer Afrika kawas Senegalese El Hadji Diouf, ngalatih béntang bal Maroko, Yaya Touré na Hadji Musuffa sadayana spined bal inorder pikeun mastikeun transparansi dina prosés draw.

Di dieu Dupi The Grup 2019 AFCON
Grup A
Mesir
Zimbabwé
Uganda
DRC

Grup B
Burundi
Madagaskar
Guinéa-Conakry
Nigeria

Grup C
Kenya
Tanzania
Aljazair
Sénégal

Grup D
Maroko
Afrika Kidul
Namibia
Basisir Gading

Grup E
Mali
Mauritania
Angola
Tunisia

Grup F
Guinea-Bissau
Bénin
Ghana
Kamerun

Loba pundits soccer tingali Grup D salaku grup pati kalayan tilu Heavyweights, sadaya juara karéta.

Maroko, Afrika Kidul, sarta Basisir Gading anu tittle Panyekel, Namibia mangrupakeun hiji-hijina underdog di sing sakuat.
Benly Anchunda

The patepungan lawang bakal fielded antara, anu Mesir jeung DRC.

Benly Anchunda

Artikel ieu mimiti mecenghul di http://www.crtv.cm/2019/04/2019-afcon-cameroon-features-in-group-f/