BISA 2019: Urang sunda antara frékuénsi ékspéktasi jeung rélaxasi saméméh jieun

The sakongkolan of Football Afrika (CAF) baris ngalaksanakeun jieun keur final ti Piala Afrika saterusna Bangsa (21 19 Jun-Juli di Mesir), yén 12 April di Giza. Peringkat pelatih nu tim mumpuni 24 eagerly awaiting momen nu maranéhna bakal nyaho mana, nalika jeung ngalawan nu nagara aranjeunna bakal bersaing tiasa 2019.

Ti nu susuratan urang husus di Kairo

Dunya leutik maén bal Afrika ieu basking dina ngiuhan di Gezirah Istana, hiji karaton diwangun di Kairo dina 1860 taun sarta hawana anu hotél badag. Ieu tempat teh Afrika Football sakongkolan (CAF) ngadegkeun markas na dina wengi tarik pikeun Piala Afrika tina Bangsa 2019.

Peringkat pelatih tim nasional mumpuni pikeun final (21 19 Jun-Juli) manfaat tina soothing, awaiting vonis teh. Dina Kemis, aranjeunna geus waktuna bébas tapi pikiran masih bit sibuk jeung masalah. " Kamari, dina panitia némbongkeun urang hotél béda éta tim kami bakal diakomodir dina mangsa turnamén jeung latihan groundsNyebutkeun palatih Olivier Niyungeko Burundi. Dinten téh sésana. Tapi aya tegangan. Dina sirah, anjeun heran anu maneh bakal nepungan. Tapi dugi isukan, éta sepi. Sangkan dijadikeun keur leumpang ka bersantai bit ".

Sababaraha méakkeun lila seated dina téras of Kairo Marriott Hotel. Batur resep ngagunakeun fasilitas olahraga, kayaning Perancis Hervé Renard na Corentin Martins, mungguh peringkat pelatih Maroko jeung Mauritania. Tur aya jalma kawas Sébastien Migné (palatih ti Kenya) jeung Sébastien Desabre (Uganda) tahan mudik persiapan idéal pikeun bisa 2019 saperti nu diharapkeun. " Hiji sok saeutik ngabaran uninga lamun urang bade ngawitan kompetisi jeung ngalawan nu urang maénkeun "Said hiji anu ngarahkeun nu" Cranes "Ugandan. " Tapi euweuh tekanan tangtu. Arurang ngan ngantosan jieun finalize camp latihan kami "Nyebutkeun hiji anu hoyong janten di kota Ismailia, dimana anjeunna mingpin klub lokal (Ismaily).

Sunda di limbo

Pikeun ayeuna mah, urang sunda anu rada di limbo. CAF teu acan wangsit nu pasti jadwal cocok atanapi rapat jadwal. Ngan komposisi topi tungtungna bocor Kemis isuk, tapi Samentara éta validasi na ku Komite Eksekutif ti sakongkolan.

Sakuduna dituju bisa ditempatkeun dina pot 2, DR Congo ukur bisa nampung ieu kaayaan. " Ieu leres yen mahluk dina hat rada bencong (Sic), eta ngamungkinkeun sugan ulah sabagian lawan pajeulit ti mimiti "Ngaku Florent Ibengé. Tapi bos sahiji "macan tutul" rada teu nyangka teuing ngeunaan sagala ieu " Urang nyadar yén aya aya nagara leutik. Sarta kami bisa jadi kaget ku tim nanaon. Sangkan bakal eusi kalawan naon nasib bakal masihan urang. »

Kabéh nu kitu, teu jadi filosof, kawas palatih Guinéa ogé ditempatkeun dina hat 2. " Kuring teu bisa ngomong Abdi sepiSmiled nu Paul nempatkeun Belgian, anu Tapi meunang siap pikeun edisi katilu na, sanggeus 2013 na 2015 kalawan Burkina Faso. Kanyataanna, anjeun salawasna boga kahayang saméméh jieun. Anjeun salawasna hayang digolongkeun kana grup diputer. Tapi mun anjeun digolongkeun kana grup maot, ayeuna teh salawasna nyusahkeun ... Ku kituna, sanajan anjeun geus dimaénkeun sababaraha BISA, Anjeun salalu gaduh nervousness ieu anjeun. [...] kuring teu bisa nyebutkeun Abdi saraf 100%. Tapi frékuénsi ékspéktasi anu muterkeun hiji saeutik ".

Artikel Sumber: http://afriquefoot.rfi.fr/20190411-can-2019-selectionneurs-entre-attente-detente-avant-le-tirage