2019 tiasa: Ghana, Bénin na menu Guinéa Bissau Indomitable Singa

Tetep kajawaraan na Afrika, anu Indomitable Singa boga loba ngalakukeun. Bari éta leres yen unggal acara anu unik, salah sahiji anu bakal ngamimitian Juni kudu boga rasa béda pikeun Kamerun. Diprogram meunang persaingan ieu dilaksanakeun di benteng unfathomable anak, reclaiming judulna bakal runtuyan perang lombang nyanghareupan témbok nu constitutes pamilon séjén kaasup jalma di garis hareup babak kahiji.

grup bisa 2019

<Apan kelas = "caps"> JPEG </ bentang> - 188.1 KB

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.camfoot.com/actualites/can-2019-ghana-benin-et-guinee-bissau-au-menu-des-lions-indomptables,29799.html