BISA 2019. Maroko - Basisir Gading na Sénégal - Aljazair, guncangan 1er balikkeun ... manggihan tarik nasib hayam

The draw pikeun Piala Afrika tina Bangsa 2019 lumangsung dina Jumaah soré. Dina babak kahiji, urang kudu sababaraha guncangan kalawan Maroko - Basisir Gading na Sénégal - Aljazair. kompetisi bakal dimimiti waktu 21 Juni kalawan hiji patandingan antara Mesir, di nagara host, nyanghareupan Zimbabwé.

Maroko - Basisir Gading na Sénégal - Aljazair bakal shock tina babak kahiji tina bisa-2019, bari Mesir, di nagara host, moal maén pertandingan lawang ngalawan Zimbabwé, 21 Juni, nurutkeun jieun tarik dilakukeun Jumaah. Bal Mastodon Afrika kalawan 7 BISA meunang, kaasup tilu di imah, Mesir ogé bakal dilawan nu DR Kongo jeung Uganda di Grup A.

Mun teammates Mohamed Salah, finalis kaluar tina édisi panungtungan, geus miboga draw rélatif hampang paporit badag lianna pikeun meunangna final kudu tarung ti 1er péngkolan.

The Maroko Hervé Renard manggihan ti panggung grup tina Basisir Gading, saperti dina 2017, dina Grup D, bari Sénégal, nu impian tina hiji 1er penobatan leuwih 17 taun sanggeus éta 2002 final musibah, motong jalan ka Aljazair di Grup C.

Sabalikna, Kamerun, defending jawara, bakal nyanghareupan Ghana, Bénin sarta Guinea Bissau di Grup F.

Turnamén host buana pikeun firstly24 ulang duanana tim panas ieu (Juni-21 19 Juli) tinimbang tim 16 dina format saméméhna.

Najan format anyar kitu, bakal aya absentees kasohor di édisi XXL ieu kawas Gabon ti Pierre-Emerick Aubameyang, Togo Emmanuel Adebayor jeung Claude Le Roy, atawa Burkina Faso, finalis dina 2013 na 3e 2017.

Mesir diangkat dina Januari ku nagara host anyar keur ngagantian CAF menit Kamerun, nu organisasi geus dihapus alatan Nepi konstruksi.

The patandingan bakal lumangsung dina genep tahapan, tilu di antarana aya di Kairo (Stadion Internasional Kairo, tahapan tina Pertahanan Air Stadion Al-Salam). speaker séjén dipilih jalma Iskandariah, Suez jeung Ismailia.

sumber:https://www.ouest-france.fr/sport/football/coupe-d-afrique-des-nations/can-2019-maroc-cote-d-ivoire-et-senegal-algerie-chocs-du-1er-tour-decouvrez-le-tirage-au-sort-des-6307639