Celine Dion ngajadikeun datangna kejutan ka kawinan dua fans na

Bari Celine Dion wisata téh rék ngamimitian di Amérika Kalér singer ieu diondang ka kawinan di Los Angeles.

Hiji uleman aslina keur kawinan tina sababaraha Amérika.
Hiji uleman aslina keur kawinan tina sababaraha Amérika. (© ABC screenshot)

The pertikahan Amérika salajengna mastikeun Bedana maranéhanana dina ours. Di Los Angeles, Kate jeung Jason moal concealed kejutan maranéhna nalika maranéhna muncul Jimmy Kimmel dina layar di tengah rugbi maranéhna Jumaah April 5 2019.

The host béntang di Amérika Serikat geus dicokot dina peran imam pikeun nikah pasangan. Mangka lawang tina buka chapel. Lajeng, kejutan (deui), penyanyi Celine Dion landed di kamar nyanyi lagu (dina 4'05 di bandung).

Sarta naon lagu! The Quebec diinterpretasi Kusabab Anjeun dipikacinta Mesalah sahiji lagu sunda nya paling éndah.

pasangan dimimitian menari saolah-olah sia éta diantara tamu kawinan, mingled jeung pamadegan Jimmy Kimmel. Kabéh dina hirup dina ABC.

Baca ogé: Celine Dion announces albeum anyar jeung wisata

Video, dipasang dina channel YouTube tina acara, geus ngahontal leuwih ti sajuta pintonan dina lima poé sanggeus éta indit online. Dina komentar, pemirsa heran ngeunaan réaksi pasangan ogé reuwas nyata datangna Celine Dion.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://actu.fr/insolite/celine-dion-surprise-mariage_22859483.html