Kenzo on gqom hawa di Paris Pantun Minggu - JeuneAfrique.com

Ngawanohkeun koleksi Kenzo anyar salila Paris Pantun Minggu. © Kenzo / Instagram

Kenzo cakar Jepang ditanya hiji choreographer Afrika keur presentasi kempelan anyar na di Paris Pantun Minggu. A interbreeding revolusioner.

Ketukan tina gqom - imah Afrika Selatan -A DJ, cahaya lemes, penari ... Dina awal Maret, a gimnasium Paris nyandak dina penampilan klub bawah tanah. Acan eta teh parade tina méwah Kenzo 150 yén sababaraha tamu dihadiran. kinerja ieu satengah jam, éta urang ngahutang ka choreographer Afrika Selatan Nqobile Ntshangase, éta sapertos nu eta ditinggalkeun saeutik kamar pikeun baju, sabenerna rada sekundér.

Anjeun ayeuna dihubungkeun (e) ka rekening Jeune Afrique, tapi anjeun teu ngalanggan (e) Young Afrika Digital

Artikel ieu mangrupa sadia pikeun langganan


Ngalanggan ti € 7,99ngakses sadaya item nu taya

Geus palanggan a?

kudu mantuan

palanggan Mangpaat

  1. 1. Unlimited jangkauan ka sadaya artikel dina situs na aplikasi Jeuneafrique.com (ios & Android)
  2. 2. Ngarasakeun sawangan a, jam 24 saméméh ieu publikasi unggal masalah na susunan kaluar Jeune Afrique dina aplikasi Jeune Afrique Magazine (ios & Android)
  3. 3. Meunang ékonomi poean newsletter pikeun palanggan
  4. 4. Ngarasakeun 2 taun Jeune Afrique arsip di penerbitan digital
  5. 5. Langganan tanpa jaman komitmen jeung tawaran bulanan otomatis renewable*

*Service ngan sadia pikeun langganan buka-réngsé.

Artikel ieu mimiti mecenghul di Jeune Afrique