The MINESEC nyumbang hiji juta francs CFA ka kulawarga Bleriot Rosmann Tsanou

Menteri sekundér Atikan Pauline Nalova Lyonga ngadatangan Douala lungsur isuk ieu Deido SMA bilingual mana lumangsung dina pembunuhan murid dina poé miang on cuti tina 2ème saparapat.

Pauline Nalova Lyonga Egbe MINESEC salila turunan na ka Deido SMA bilingual - DR

Jumaah Maret 29 2019, bari muridna nyandak cuti Easter maranéhanana, SMA Deido Douala nyaéta mangrupakeun tempat kajadian hiji tragedi unspeakable: a tawuran antara pelajar ngancik kana ngimpina a lamun salah sahijina nyaeta mortally ditusuk dina dada na di jieun na jiwa moments engké mun Deido rumah sakit distrik.

Nalova Lyonga, Menteri Pendidikan sekundér descends to date bilingual SMA Deïdo Douala sarta kulawarga Bleuriot Tsanou Rosmann, anu ayeuna dumasar di kampung asli na. A wreath kembang méméh 5eme 3 Deïdo SMA bilingual mana murid anu ieu ditusuk ku babaturan na.

wreath kembang keur ngahargaan ka Bleriot - DR

Pauline Nalova Lyonga Egbe, Kamerun Menteri Pendidikan sekundér dibikeun amplop ka 1 juta francs CFA ka kulawarga ti murid Bleuriot Rosmann Tsanou.


Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.lebledparle.com/societe/1107329-drame-du-lycee-bilingue-de-deido-la-ministre-des-enseignements-secondaires-donne-un-million-de-f-cfa-a-la-famille-bleriot-rosmann-tsanou