Jual on Amazon méré Anjeun drone pikeun $ 70 42 $ - BGR

Upami Anjeun hoyong drone pisan tiis kalawan fitur hébat sarta harga leutik, anjeun di tempat katuhu. Kaméra drone AKASO A21 mini quadricopter patut unggal Penny tina harga ritel miboga $ 70 kalawan fitur beredar kayaning hiji kaméra HD, takeoff a sarta badarat instan jeung mode koreografi impressive mun nyieun modél hiber sami sareng tips na Talaga eta jeung rampa tina tombol a. Ieu ogé patut dollar 70, tapi nganggo kode Kupon di Checkout 5FFKQXJ6 jeung anjeun ukur mayar $ 41,99!

Di dieu nu titik ngoleksi ti kaca produk:

  • HD kaméra pikeun video hirup: Panyungsi dina kaméra 720P HD pikeun ngarekam video kualitas luhur atawa butuh gambar jelas. Candak babaturan anjeun sarta kulawarga ti pintonan hawa sarta ngalaman dunya ti sudut nu anyar.
  • takeoff unik tur badarat: gampang ngagunakeun sarta stabil, anjeun ngan mencet hiji tombol takeoff / badarat pikeun drone pikeun nyandak jangkungna 1,5 méteran sarta tetep stabil. Lamun anjeun manggihan yén AR.Drone kasebut kaluar kontrol atanapi daya nyaéta low, pencét tombol ieu tanah, quadricopter nu flies lalaunan nuju taneuh.
  • OPTAL luhurna Tahan & kontrol gampang: Ngajaga posisi aliran optik otomatis mertahankeun éta langlangan drone unnecessarily komentar supir. Ieu facilitates kadali drone nu. Ieu cara alus pikeun mantuan barudak na beginners nyandak gambar.
  • Kado lelembut hébat: drone saeutik Ieu kaulinan fun ngalayang pikeun barudak, dewasa sarta novices. Anjeun tiasa masihan ka barudak anjeun, babaturan, sakelas jeung ngajajah pelesir di ngalayang di langit.
  • Daptar pakét: * 1 drone AKASO A21; pamancar; batré drone 1 3,7 * V / 550 mah; * 4 propellers tambahan; 1 * USB ngecas sambungan kabel; 1 * screw kolécér; 1 * pamaké Manual.

ngiringan @BGRDeals on Twitter tetep anjeun informed tina nawaran panganyarna na pangalusna kami geus kapanggih dina web.

Pikeun leuwih jéntré ngeunaan nawaran kami disponsoran sarta kasempetan disponsoran publikasi, mangga surélék disponsoran ku bb.com

Eusi poéna BGR nyaéta bebas tina redaksi jeung iklan BGR jeung bisa nampa komisi dina purchases dilakukeun ngaliwatan pesen urang.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR