The teaser of Endgame nunjukeun yen salamet bakal dibagi kana tim - BGR

Dina tahap ieu, lolobana urang teu kedah nanaon tina ngayakinkeun mésér tikét pikeun Avengers: Endgame Muka sabtu minggu ( ditémbongkeun saperti ku jualan tikét munggaran ), Tapi ieu teu dicegah Marvel Studios mawa kami gambar anyar unggal dua atawa tilu poé. Kemis Marvel dileupaskeun sejen titik TV on channel YouTube na, tapi kawas spot lianna di 30 detik, éta ngandung footage anyar jeung wincik plot.

Bagian teaser anu kami paling resep kajadian di awal - a garis dialog nu Kaptén America Avengers salamet ngadawuh: "Anjeun nyaho tim anjeun. Anjeun terang assignments Anjeun. "Ieu mimiti ayeuna urang ngadangu tim, tapi sigana yén pahlawan anu cageur ngarecahna ka misah Endgame .

cukup lucu, pikeun maranéhanana anu urang dituturkeun unggal klip, trailer sarta wawancara obsessively dina minggu nu anyar. sapotong ieu informasi geus kanyataanna geus marred ku anggota matak baheula minggu ieu. Dina édisi Senén ngeunaan Alus Isuk Amérika Scarlett Johansson bisa geus hayu dieunakeun yén tim bakal misahkeun (samentara) nalika manehna kaungkap "aya tilu unit béda kajadian di waktu nu sami." Kaluar tina konteks, teu nyieun loba akal, tapi ayeuna urang nyaho kumaha manehna dimaksudkan. Tempo anjeunna sabudeureun 1 brand: 30 handap:

Dina bulu leuwih tilu jam, urang terang aya ton sajarah ngaliwat ti ngawitan nepi ka rengse di Avengers: Endgame . Marvel geus dipigawé hiji pakasaban hebat ngajaga plot rusiah nepi ka kiwari, tapi urang anu tungtungna dimimitian tiasa ngumpul di elemen pikeun meunangkeun gambaran kasar kumaha Endgame bakal ngaleungit. Di pisan sahenteuna, urang terang yén Avengers bakal ngabagi kana tilu tim tarung Thanos (jeung sagala ancaman séjén yén await).

Avengers: Endgame pencét bioskop on April 26. hoyong buka mésér tikét anjeun ayeuna.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR