Media: CRTV Olahraga bakal dibuka dina Méi 2019

Ieu salah sahiji announcements utama di ahir 46ème sési husus tina Déwan Kantor, 10 diayakeun April ieu Yaoundé.

Saluran warta 100% olahraga CRTV, CRTV Olahraga bakal disiarkeun Gambar kahijina dina sababaraha minggu. Dina véna sarua, KPK announces peluncuran program televisi multinumerical on TNT taun 2019.

Diantara resolusi séjén diadopsi Rebo, modifikasi tina flowchart of CRTV Marketing & Agénsi Komunikasi (Cmca). Tapi ogé, modifikasi tina manual prosedur pikeun hadé ngawartosan staf di.

Ogé dina agenda, status sababaraha karya rehabilitasi; ngayakeun, dijalankeunnana kontrak umum.

46ème Ieu sidang husus tina Déwan Direksi CRTV ieu chaired ku Issa Bakary Tchiroma, Pca, wangunan-Cmca mun Broadcasting House.

V. O

Artikel ieu mimiti mecenghul di http://www.crtv.cm/2019/04/medias-crtv-sports-sera-lancee-en-mai-2019/