Paris: aman kieu Tabuh tinggal NEYMAR VA

Neymar teu ukur balik ka tangerang kalawan PSG minggu ieu. Anjeunna oge disegel kahareup na, ngaliwatan sora bapana.

Dina Kemis, anu Paris Saint-Germain geus kapanggih Neymar. The Brasil, bolos tina latihan grounds saprak ahir Januari jeung narekahan anyar tina metatarsal kalima, dihanca latihan grup kalawan teammates Na. A sési réngsé kalayan seuri, suggesting yén urut pamaén barca bakal ogé kalawan buka final ti Coupe de France dina dua minggu, sabab ngaharepkeun ku Thomas Tuchel jeung sesa staf teknis. Tapi pikeun fans di Paris, aya malah leuwih hade tinimbang balikna Neymar ka Camp des Loges. Dina hiji wawancara kalawan RMC nu bakal hawa Jumaah wengi ieu, bapa laporan internasional Brasil on masa depan putrana. Jeung Neymar Senior dijieun announcements anu bakal daya tarik pikeun fans PSG.

"Ieu rumor miang salawasna aya"

"The fans tiasa bobo soundly: dinten Neymar moal ninggalkeun PSG, anjeunna hayang neruskeun PSG, neangan lahan, bisa ngabantu klub nu meunang piala jeung meunang" nyebutkeun salah saha ogé boga fungsi minangka agén Parisian 10 angka. Acan dina minggu nu anyar (utamana saprak ilangna di Liga Champions), rumor ngirim Neymar jauh ti Paris resurfaced. Kalawan hiji atraksi utamana pikeun Spanyol. "Ieu rumor dimimitian salawasna aya, urang moal bisa boga pamuter kawas Neymar tanpa jalma, klub ukur impian tina eta," balesan Neymar Senior. Sababaraha minggu sanggeus reassured ku Kylian Mbappé, éta jawara kahareup Perancis nempatkeun dina kapercayaan jeung béntang lianna na.

Artikel Sumber: http://sports.tv5monde.com/neymar-ne-quittera-psg-cet-ete-selon-pere-9052627.html