Pilarian (e) Manager (s) Toko

Industri: Usaha

Jenis: permanén

pedaran:

Milarian manajer pikeun hiji warung orok jeung pangalaman dina dagang.
-intergre, dinamis, nu hirup di Douala 5eme
-Between 21 na 30 taun
Taya abstain serius

larapkeun:

Tel: 237695731199