PANALUNGTIKAN manajer (e) Pos MTN mobile MONEY MONEY & jeruk

Proyék nawiskeun

Urgent !!! Urgent !!! Urgent !!!

urang kudu manajer pikeun titik kami tempat diobral Logpom disebut "careffour Anden sabalikna ENEO"

Paket éraan pisan pikaresepeun.

Dokumén diperlukeun:

1 Letter Cover)

2) Photicopie CNI postulant nu

3) A poto * 4 4 postulant nu

4) rencana Location of postulant nu

5) Photicopie CNI bail

6) nu deposit lokasi peta.

Kontak: 697 64 29 76 / 675 60 34 61