Sadio mane siap ninggalkeun Liverpool ka gabung Zidane di Madrid - AfriPulse

Bari pers Spanyol wangsit minggu panungtungan nu Sadio mane éta salah sahiji pamaén diharepkeun ngahasilkeun ku tim Zidane urang sataun hareup, sigana yen kahayang ieu téh silih.

Kanyataanna, Marca mangka yén striker Senegalese ogé hoyong gabung Real Madrid. Media Spanyol ngomong yén mane haus pikeun judul, jeung ayana Zinedine Zidane di Madrid bakal decisive.

Breathtaking saprak gabung ka Reds, anjeunna tetep bakal siap ninggalkeun Mersey ka Madrid nyandak éta hambalan ahir nu bakal nempatkeun eta diantawis rujukan global.

"Mane mutuskeun pikeun balik kalawan Zidane sanggeus tilu taun di Liverpool", Komo salaku Madrid sapopoé.

Ayeuna, Sénégal sigana lagu hottest pikeun Real Madrid, anu hukuman ditumpukeun dina Chelsea jigana ngahesekeun datangna Eden Hazard.
Zinedine Zidane kituna bakal mibanda kaayaan anjeunna pamaén sanggup bringing laju, kasaimbangan, sarta loba gol.

Sumber: footfr

.

Artikel ieu mimiti mecenghul di AFRIPULSE