Tarik bisa 2019: ngalawan anu lawan nu Singa Indomitable aranjeunna membela judul maranéhanana?

Ieu dina setting geulis di suku Piramida kawentar tur Sphinx di Giza, anu baris nyandak tempat ieu upacara wengi Jumaah tina draw pikeun Piala Afrika tina Bangsa Jumlah 2019. A karpét beureum di salah sahiji ti tujuh keajaiban dunya anu bakal muncul tina grup ieu 32e edisi perdana kompetisi sholawat maén bal Afrika.

Sababaraha jam saméméh akad nikah anu bakal hosted ku presenter Mesir kawentar, Mariam Amin, staf buana ka nyaring dewan utama pikeun upacara anu paling spektakuler mungkin. Tim produksi oge kerja keras keur meunang sagalana siap pikeun mastikeun nu gambar pangalusna mungkin tina upacara nyirian mimiti turnamén maén bal pangpentingna di Afrika.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.camfoot.com/actualites/tirage-au-sort-de-la-can-2019-contre-quels-adversaires-les-lions,29797.html