Tibor Nagy: "Kamerun anu salajengna dina daptar sanggeus Sudan"

LEWOURI.INFO ngarojong ku nyieun A tutulung

Timbalan Sekretaris Nagara Urusan Afrika Tibor Nagy, ceuk tadi peuting di Houston salila konferensi pers,sanggeus ngaragragkeun ku rahayat rezim nu Omar al-Bashir di Sudan, kaayaan kaamanan di Kamerun ngalakukeunana patalina jeung masalah hareup ti pamaréntah AS.

Urut duta ti Amérika Serikat dina Guinéa jeung Étiopia dijieun pernyataan ieu bari diomongkeun ka pers di Kemis, April 11 2019 di Houston di Amérika Serikat ti Amérika.

Salaku Cenah mah, urang tadi jadi loba warta alus ti Afrika. taun ka tukang, kasampak di naon anu lumangsung di Ethiopia, kasampak di naon anu lumangsung dina sakabeh Afrika; kasampak di naon anu lumangsung di Angola. "

"Nu leuwih anyar, kasampak di naon anu lumangsung dina DRC, anu pikeun kahiji kalina dina sajarah na, bisa jadi républik démokratis. Jeung sugan nagara richest di dunya bisa jadi babagi sababaraha kabeungharan-Na jeung jalma-Na sorangan.

diplomat ogé Drew perhatian ka naon anu lumangsung di Sudan, paribasa urang overthrew rezim ngaruksak Présidén Omar al-Bashir saméméh concluding. "Perhatian abdi hareup teh Kamerun jeung anjeun nyaho kumaha kuring ngarasa ngeunaan hatred sarta kekerasan prevailing aya"

Tibor Nagy ogé disebutkeun dina biantara nya di Houston anu Afrika pisan euyeub tapi harta na geus ditinggalkeun ngan leungeun kakuatan kolonial atawa pamaréntah di tempat, tapi henteu pikeun kapentingan populasi

pernyataan ieu dijieun bari Pasamakmuran oge kungsi meta eta aya sababaraha poé, nanyakeun Amérika Serikat nyandak sangsi saharita ngalawan Nagara Kamerun jadi pohara agrésif jeung kasar ka arah urang sorangan, ngan kusabab kakuatan anu!

Pasamakmuran ad'ailleurs ngomong, anjeunna terang pisan Sumatera Kulon sarta South West lokasi, jeung farce Panwaslu nu lumangsung di Kamerun Oktober panungtungan. Tibor Nagy nyatakeun categorically yén "dina basa Inggris anu dasarna pajoang pikeun hak maranéhanana sarta deplores kanyataan yén kakawasaan Yaoundé kungsi" knowingly diwenangkeun inflame kaayaan "

Inget oge nu lepas atuh cenah dina canal2 hawa, nu Kamerun anu serius salah, anjeunna ngaharepkeun balik di 2020 nalika kaayaan bakal geus réngsé krisis NW-SW sarta manggihan hiji solusi kaluar pikeun pos krisis -election sabab "ieu sacara resmi hanjelu, tapi ogé pribadi".

Hiji artikel tina Yolande Tankeu kalawan camer.be

Ngarasakeun database of leuwih 2 2 000 sarta datang:

Ningkatkeun pisibilitas anjeun dina tingkat nasional jeung internasional

Ngakibatkeun kampanye anjeun dina Internet, jaringan komunikasi panggedéna

Naekeun Usaha anjeun

Masangkeun Iklan anjeun ti 5 000 CFA

Kontak: 000 237 698 11 70 14 / 672 47 11 29

surat: [EMAIL PROTECTED]

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://lewouri.info/tibor-nagyle-cameroun-est-le-prochain-sur-la-liste-apres-le-soudan/