hiji aplikasi nepi ka parios kualitas consomations anjeun: fakta Buka Dahareun

fakta dahareun Buka mangrupakeun pangkalan on produk kadaharan anu dijieun ku sarerea, keur sarerea.

Eta ngidinan Anjeun pikeun nyieun pilihan nu leuwih informed, sarta sakumaha data kabuka (data kabuka), saha bisa make eta keur kaperluan nanaon.

Buka Food Fakta ieu dikembangkeun ku hiji organisasi bebas nirlaba ti industri. fakta dahareun Buka nyaéta pikeun sakabéh, ku sadaya, sarta anu dibiayaan ku sadayana. Anjeun tiasa ngarojong gawé kami méré fakta dahareun kabuka sarta ogé Ngagunakeun search engine Lilo.

Buka Fakta Dahareun

data kolaborasi dasar, produk pangan bébas tur kabuka di sakuliah dunya.

Sumber: HTTPS: //fr.openfoodfacts.org/