A mom vloggeuse di kaributan: YouTube exemplary indung, manéhna téh monster kalawan barudak na

Najan usaha umum dunya ngajaga hak barudak, nyiksa minors terus jadi masalah global. nurutkeun World Health Organization hiji di opat barudak di dunya kakurangan tina sababaraha bentuk nyiksa.

A mom vloggeuse di kaributan: YouTube exemplary indung, manéhna téh monster kalawan barudak naAnna Aiva / Shutterstock.com

Ieu inohong alarming nunjukkeun yén anak bisa jadi nalangsara deukeut urang tanpa urang merealisasikan eta. Hiji hal panganyarna di Amérika Serikat nunjukeun yen ieu bisa lumangsung dimana anjeun sahenteuna nyangka eta.

Machelle Hobson éta salah sahiji jalma ibu kawentar dina YouTube. Ranté hebat adventures miboga leuwih ti palanggan 300 000 anu diawaskeun pangalaman poéan na 7 diadopsi barudak tanpa ngabogaan pamanggih slightest tina realitas dahsyat.

Hiji indung ti Arizona ieu dituduh abusing tujuh paraputrana diadopsi - béntang di video YouTube-Na dina saluran "hebat adventures," nu geus ditempo leuwih ti 250 juta kali.

Machelle Hackney 48 heubeul taun, bakal boga hayu barudak nya kalaparan.

Di dieu @jamieyuccas pic.twitter.com/wudoEs32Kh

- BPS malem News (@CBSEveningNews) Maret 20 2019

Sanajan kitu, sagalana robah nalika putri nya 19 taun denounced eta keur nyiksa. Manehna ngomong yen Machelle kungsi ngonci paraputrana dina pacilingan pikeun poé tanpa dahareun atawa cai jeung dihukum pisan cruelly.

Maricopa, AZ - Polri ditewak hiji béntang YouTube pikeun mistreating 7 diadopsi barudak, saluran YouTube "hebat adventures" pic.twitter.com/w9TTsAja1J

- anceman kerangka, LLC (@THREATcadre) Maret 20 2019

Engké, nalika pulisi diala teh nawaran neangan ngarep awéwé, manéhna manggihan yén barudak éta sabenerna malnourished, dehydrated kukituna underweight keur umur maranéhanana. Aranjeunna teu buka boh sakola.

A mom vloggeuse di kaributan: YouTube exemplary indung, manéhna téh monster kalawan barudak naPOJ THEVEENUGUL / Shutterstock.com

Leuwih ti éta, barudak ngécéskeun yén lamun maranéhna teu ilubiung dina video, atanapi poho garis maranéhanana, pamajikan dihukum maké lada semprot atawa kalayan méré aranjeunna mandi és.

indung YouTube urang bakal nyanghareupan sababaraha biaya tina nyiksa ngalawan barudak. Sanajan kitu, ieu kaayaan geus Isro lengkep unnoticed ku tatanggana, anu malah dipaké pikeun nonton video sareng admire kulawarga denok!

A mom vloggeuse di kaributan: YouTube exemplary indung, manéhna téh monster kalawan barudak na271 EAK sapédah / Shutterstock.com

Jadi kumaha uninga lamun anak keur abused? Di dieu aya sababaraha indikator konci:

  1. anak teu indit ka sakola pikeun période panjang atanapi teu balik pisan.
  2. baju anak urang teu sigana cocog cuaca.
  3. anak éta ipis pikeun umur sarta henteu kasampak cageur.
  4. Masalah sosialisasi anak.
  5. anak anu lapar atawa halabhab.

A mom vloggeuse di kaributan: YouTube exemplary indung, manéhna téh monster kalawan barudak naHaywireMedia / Shutterstock.com

Dina hal ieu, éta sia Mayar perhatian husus ka paripolah anak jeung kulawarga. Upami Anjeun gaduh alesan pikeun yakin yén hal anu salah, ngahubungan otoritas lokal Anjeun. Inget yen barudak anu masa depan dunya urang jeung nu karaharjaan maranéhanana nyaéta tanggung jawab sadayana.


Eusi artikel ieu ukur informatif jeung teu ngaganti nasehat ti ahli Certified.

Artikel ieu mimiti mucunghul FABIOSA.FR