Anjeun ragu buka dina sapédah lalampahan? video pondok kieu tungtungna bakal ngayakinkeun anjeun.

Aya ayeuna heubeul dua taun, urang indit pikeun lalampahan munggaran ku sapédah: tur Éropa tina 8 000 17 km sakuliah nagara. Kusabab sapoe, kami geus moal dieureunkeun iinditan kitu. Dinten ieu kami geus ngumbara leuwih 12 000 km sarta geura-giru ninggalkeun pikeun epik agung leuwih 5 000 km di sakuliah Éropah.

Kusabab urang dimimitian iinditan ku sapédah, urang kapanggih loba alesan alus neruskeun. Kahiji nyaeta gaya hirup urang boga saeutik dampak dina lingkungan. Tapi aya batur ... na maranéhna kadangkala tiasa héran!

Dina video ieu anjeun bakal manggihan:

  • The sapédah lalampahan ku Mila jeung Denni
  • Naha urang milih ngarambat ku sapédah
  • Naha urang neruskeun lalampahan ku sapédah?
  • kabebasan anu Ngabuburit lalampahan
  • Kauntungannana ékonomi na
  • samping petualangan na kaluar lagu keok
  • The rélaxasi disadiakeun ku bobodoran sapédah touring tempat wisata
  • Sababaraha gambar tina panoramas Piedmont di Italia

A kasalahan éjahan? Kasalahan dina artikel? Hiji masalah? Ngabejaan urang sagalana!

pangdeudeul - Urang Mila & Denni, sababaraha Perancis-Italia. Dina 2017, urang turun sagalana pikeun ngarobah kahirupan dirina sarta iinditan dunya ku jalur sapedah. Kusabab urang meuntas nagara 17 9 000 tur ngumbara km, sarua jeung 720 L tina béngsin! Simkuring resep nyanyi palsu, hirup kaluar jeung pizza.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://positivr.fr/un-monde-a-velo-voyage-meilleure-maniere-de-decouvrir-le-monde/