WhatsApp tungtungna bakal cocog iPad

Kalawan Instagram, WhatsApp mangrupa salah sahiji golongan aplikasi nu jutaan pamaké iPad nyangka versi pikeun layar badag maranéhna1. Instagram samping, aya hanjakalna nanaon anyar, kontras jeung Facebook IM, aya harepan!

Dina 2.19.40 versi panganyarna tina aplikasi ios, pangrojong iPad geus di pipa. Awas, ieu téh henteu acan aya, tapi paling gawé geus écés geus rengse, nurutkeun WABetaInfo saha babagi sababaraha Potret layar.

Pikeun sababaraha minggu WhatsApp dipake dina ngembangkeun ieu, sarta éta mungkin yen versi iPad nembongan dina betas hareup disebarkeun liwat TestFlight (ieu teu acan kasus).

Numutkeun website, versi ieu geus loba dipaké duanana dina potret na bentang. Éta ngajangjikeun! Buka Facebook, ayeuna upaya Instagram ...

Artikel ieu mimiti mecenghul di: HTTPS: //www.igen.fr/app-store/2019/04/whatsapp-va-enfin-sadapter-lipad-107455