latihan 7 meunang leupas tina tilep on deui jeung sisi - Kaséhatan MAG PLUS

7 latihan meunang leupas tina tilep on deui jeung sisi

Malah lamun geus ngahontal beurat idéal anjeun, aya kénéh sabagian balukar overeating. Kadangkala pleats on deui jeung sisi anu tanda a toning awakna leungit. Tarung ngalawan kurangna ieu firmness tina kulit, sia aya aing latihan sasaran. Ku practicing, anjeun bakal meunang awak toned, strengthened sarta dibébaskeun tina tilep unsightly.

Hiji awak toned tur teguh ngajadikeun urang leuwih percaya diri. Hanjakal, hiji gaya hirup sedentary jeung kabiasaan dahar goréng bisa nyieun urang nyimpang tina tujuan urang. Hiji diet damang ogé bisa ngabalukarkeun urang keur loba kasakit kayaning obesitas, nyeri sendi, diabetes atanapi gangguan cardiovascular. alesan ieu ngakibatkeun urang pikeun ngadopsi inisiatif alus dina kaséhatan urang. prakteklatihan on rutin henteu ukur mantuan nyegah kaleuwihan beurat tapi ogé ngarasa alus ngeunaan awakna. Pikeun mantuan anjeun, di dieu 7 latihan basajan pikeun ngalakukeun di imah:

1 - ngojay The

7 latihan meunang leupas tina tilep on deui jeung sisi

Pohara kapaké pikeun strengthening beuteung jeung tonggong, posisi ngojay bakal ngabantu nada deui anjeun. Jang ngalampahkeun ieu, ngan bisa bohong kana burih Na. Suku kudu nyebarkeun eta jeung rada ngancik bust. Ngangkat leg kenca sareng ka katuhu sakaligus. Silih jeung panangan katuhu jeung leg kénca. Anjeun tiasa nyieun nepi ka 15 pangulangan tina latihan ieu.

2 - The dewan samping

7 latihan meunang leupas tina tilep on deui jeung sisi

Gerakan ieu dianjurkeun boga inohong hourglass. Ieu oge mantuan pikeun nguatkeun tukang. Nedunan latihan ieu, tempatna di sisi anjeun sarta lengket istirahat dina panangan anjeun. sikep kudu orientasi tegak jeung tense. Tujuanana nyaéta pikeun miara posisi 10 mun 20 detik sateuacan ngaleupaskeun.

3 - samping Levers kalawan dumbbells

7 latihan meunang leupas tina tilep on deui jeung sisi

Dilengkepan dumbbells di unggal sisi, Anjeun kudu ngangkat leungeun sakaligus jeung mertahankeun tinggi salila 30 detik. Ieu laksana deui na sisi. Hiji gerak lengkep nu ngidinan Anjeun pikeun neangan leupas tina tilep awon.

4- triceps posisi penyuluhan janur nu

7 latihan meunang leupas tina tilep on deui jeung sisi

latihan Ieu ngagabungkeun yoga bodybuilding. Posisi janur nu geus bisa bohong kana bust burih dirina diangkat kana maksim. Dilengkepan triceps dumbbell nyorong deui anjeun noél deui tina thighs Anjeun. Gerakan ieu strengthens tukang. Tahan posisi ieu sareng ngulang 15 kali.

5- serong jeung bola kabugaran

7 latihan meunang leupas tina tilep on deui jeung sisi

Pikeun latihan ieu, anjeun bakal kedah bal kabugaran. Manteng diri laterally kalawan aksésori nu. Ngalakukeun gerakan anu sarua dina sisi séjén pikeun ngeunaan lima belas detik. Upami anjeun hoyong pikeun nguatkeun obliques anjeun, éta gerak sampurna.

gerakan 6- Gurat tina watak teu jeung anggahotana mawa bal

7 latihan meunang leupas tina tilep on deui jeung sisi

Idéal pikeun nguatkeun obliques na ABS anjeun, gerakan ieu bakal neangan deui anjeun. Bari nyekel bal ka katuhu di hareup anjeun, nyieun gerakan gurat ti kénca ka katuhu. Ngulang 15 kali.

7- squatting gerak kalayan dumbbells

7 latihan meunang leupas tina tilep on deui jeung sisi

Kalawan move ieu, anjeun menta deui jeung sabuk beuteung. Ieu basajan: ngan tahan dumbbells kalawan leungeun sudut nambahan na deui lajeng balik ka dumbbells kana dada anjeun. Jieun 15 pangulangan tina latihan ieu.


Artikel ieu mimiti mecenghul di Majalah Kaséhatan MORE