Meghan boga hak pikeun ngagem jewels makuta. Numutkeun laporan, ratu ngalarang eta ambek Harry

Diantara hal anu misahkeun anu awéwé ti kulawarga karajaan anu séjén, bisa ngaropéa tiaras glittering maranéhanana. tiaras adi maranéhanana ngandung loba harta karun sarta gems bobogohan deui ka abad 19ème. Tempo aktris favorit urang Meghan Markle, jadi Duchess éta hiji hal, tapi loba urang ogé diharepkeun ningali kabogohna maké perhiasan anca. Tétéla teu lumangsung pisan sering.

Meghan boga hak pikeun ngagem jewels makuta. Numutkeun laporan, ratu ngalarang eta ambek HarryGambar Getty / Idéal Gambar

Kate Middleton biasana decked jewels kulawarga désainer Palasik atanapi bersejarah kawas Cartier. Sedengkeun Duchess of Sussex salawasna ageman basajan. ornamén na anu modern, Srimanganti sarta minimalis. A desainer London ngaranna Lauren Teff ngawartoskeun nganyatakeun UK Meghan pikaresep rojongan merek anyar tinimbang resorting kana heubeul.

His Majesty willingly saum teh perhiasan geulis ti Koléksi Royal ka Putri Diana. Lajeng sumping Kate Middleton, teuing, geus jeung keur otorisasi ka lakonan hal nu sarua. Ku kontra, Meghan Markle henteu dina daptar jalma ngabogaan katuhu éta. Salaku prudently mutuskeun advisers Ratu sarta ratu sorangan. nurutkeun Sun Newskaisar henteu utamana impressed ku kabiasaan ti duchess dazzling of Sussex.

Meghan sugan teh awéwé nu kawentar di dunya, tapi ratu diaku ngajaga urutan. Sumber geus wangsit tegangan séjén diantara Sussex sababaraha jeung dignitaries pangluhurna kulawarga karajaan.

Putra Jewels henteu sadia pikeun Meghan alatan sababaraha altercations sarta béda dina Sussex Duchess Buckingham Palace. Tétéla, ieu bakal geus diduga robah Pangeran Harry.

Réaksi jaringan sosial

Sababaraha fans royalti jelas geus dikedalkeun pamadegan maranéhna, aranjeunna ngalawan pamanggih yén Meghan bisa ngagem jewels ieu. Éta ogé dibahas kanyataan yen pangkat nya atoh leuwih handap Kate, jadi éta rada logis. Batur kakarék dijieun komentar lucu ngeunaan eta.

Saur anjeun yén Duchess kedah sahanteuna mibanda ngarit perhiasan? Atawa meureun, dina monarki, mung akun panggedena? Bagikeun ieu sareng hayu urang terang pendapat anjeun.

Artikel ieu mimiti mucunghul FABIOSA.FR