Adolph Lele Lafrique Ujang pamaké pikeun masihan kasempetan ka restorasi karapihan

dina pencét release diterbitkeun dina April 11 2019, Gubernur Kalér Region Kulon Adolph Lele boga Lafrique ngadesek pamaké laksana restraint dina misinformation on web, guna masihan kasempetan pikeun katengtreman di Kamerun.

Adolph Lele Lafrique (c) Hak PAKUSARAKAN

EnMemang Adolphe Lele Lafrique balik kana razia militér nu 4 2019 April, diayakeun di kampung MelufDina departemen Bui, Region Nord-OuestNa yén nurutkeun LSM Hak Asasi Manusa Watch (HRW) disababkeun maot lima sipil, kaasup a jalma ditumpurkeun "pasukan pamaréntah bunuh abuses ngalawan jalma nu hirup di wewengkon Inggris-diomongkeun Cameroun"Stubbornly affirmed Lewis Mudge, Diréktur pikeun Afrika Tengah Manusa Hak Watch.

Nyadiakeun jawaban kana ieu bos wewengkon ieu ngomong yén informasi ieu palsu tur saukur aimed di discrediting usaha tina pamaréntah mulangkeun stabilitas dina ieu bagian nagara. Manéhna ogé ngomong yén pasukan kaamanan sasaran ukur hideouts séparatis teu sipil.

Teu tanpa salam Komite on pangarampasan pakarang, demobilization na reintegration ngagagas ku Presiden Republik, cenah eta loba jalma ngora geus dibikeun nepi pakarang maranéhanana sarta ngagabung di puseur rehabilitasi.

pamustunganana, Adolphe Lele Lafrique pamaké ngadesek jaringan sosial ka laksana restraint dina émbaran palsu guna masihan kasempetan pikeun katengtreman di Kamerun.



Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.lebledparle.com/societe/1107340-cameroun-adolph-lele-lafrique-invite-les-internautes-a-donner-une-chance-a-la-restauration-de-la-paix