A épék "Game of Thrones" husus nembongkeun kami kumaha aranjeunna masihan kahirupan keur komodo - BGR

judulna resmi Tandaan Spindler jeung parusahaan épék husus Pixomondo teh ngawas komposisi nu hartina nya éta jawab nu newak sahiji elemen béda VFX jeung mantra jeung ngumpul kana sakabeh homogen. Ieu Sigana mah karya pisan geeky sarta pohara teknis. Tapi mun anjeun nempo karya anjeunna sareng kolega Anjeun na tuh balik layar pikeun musim kaliwat Game of Thrones tilu seuneu engapan komodo dina serial anu mantuan nyieun realisme numerik hirup tur pikasieuneun nu wawatesan proyek, tétéla yén leuwih ti prowess teknis.

Nu cara lila ngomong - pikeun tim Pixomondo, salah sahiji ampir 12 pausahaan nu ngokolakeun sagala rupa aspék Kabutuhan épék husus of the Game of Arasy pikeun ngahontal hiji gagasan samaran kawas naga kanyataanana merlukeun ton karya painstaking malah sateuacan Anjeun sareng komputer. Ieu ngawengku néangan sato dunya nyata ngabogaan kamiripan kalawan naga hiji, jeung réptil kawas kadal jeung kalong (kahiji pikeun diajar timbangan jeung kulit, nu kadua kusabab jangjang). Tim Pixomondo melong video tur rinci ngeunaan dunya nyata, jeung perhatian husus ka sabaraha sato ieu kalakuanana sarta kalakuanana di lingkungan alam maranéhna pikeun leres ngahirupkeun timbangan, gerakan, otot jeung awak Drogo, sarta Rhaegal Viserion - tilu komodo sahiji acara milik ibu anu bisa kalayan bulu bodas, Daenerys.

Tapi teu eureun di dinya. Di alam nyata, aya euweuh sato keur diajar dahar seuneu, teuing, ngarti realisme tina aspék ieu, tim Pixomondo dianalisis kumaha nembak nyiduh flamethrower, kaasup kumaha seuneu licked sadayana anu ngadeg di jalur maranéhanana. Ieu karya kreatif painstaking anu geus mekar sarta jadi leuwih kompleks salaku komodo anu progressing, ti babies saeutik nepi ka ahir usum 1 nu beasts dahsyat tina babandingan epik anu urang tingali engké. pertumbuhan oge geus coincided jeung anggaran badag HBO pikeun acara éta usum kamari - nu dimimitian Minggu - geus jadi batu kedah noél of budaya pop.

"Tangtu éta emosi," ceuk Spindler di BGR kantor Pixomondo di Frankfurt, Jérman, ngeunaan tungtung caket ti séri na tim karyana pikeun VFX ngawas HBO, Joe Bauer jeung produser VFX Steve Kullback. Duanana aya jawab efek visual pikeun sakabéh runtuyan ti 3 na 2 musim. mungguh.

sumber gambar: Pixomondo

" Pikeun kuring, ieu téh musim kagenep abdi ayeuna Spindler dituluykeun. "Kuring ngamimitian usum tilu. Sababaraha kolega kuring dimimitian kalawan usum dua. Ieu mangrupakeun lalampahan panjang.

"Balukar visual ngawas HBO oge hadir dina genep musim, sangkan nyaho naon anjeunna hayang na Jigana urang kudu hubungan kerja alus. Komunikasi nyaeta cukup gampang. Ieu hal husus, nyaho yén kami beres sanggeus gawe jadi panjang. "

Spindler masihan BGR tinjauan kumaha Pixomondo - salah sahiji ti saeutik suppliers anu dikeureuyeuh VFX ngagaduhan ampir ti mimiti - geus nyumbang ka penampilan sarta ngembangkeun tina komodo, anjeun tiasa ningali mekar dina klip luhur video.

pilem The nungtun anjeun ngaliwatan évolusi koléktif ngeunaan komodo. usum, némbongkeun naon anu aub dina animasi, ngajadikeun, cocog jeung gambar kalawan pamaén, pastikeun yén komodo rendered digital anu cahayana ka cocog sesa adegan ... jeung saterusna.

klip nu ditungtungan make poék. Jon Salju sigana geus cherished hiji mesin dipasang, luhur nu hiji naga bakal dipintonkeun méré gambaran anu éta naon anu anjeunna stroking adegan.

sumber gambar: Pixomondo

Pikeun bagian anak, nu Pixomondo umumna sok dimimitian raja tal kalawan HBO awak ngeunaan usum upcoming ampir langsung saatos ahir panungtungan. Tim nu narima draft skenario kahiji sarta storyboard pikeun meunangkeun gagasan tina arah aksi. Hal ieu ngamungkinkeun aranjeunna pikeun ngawitan pikir, sanajan spesialis épék husus tiasa ngalakukeun leuwih méméh usum anyar dimimitian pikeun meunangkeun makéna.

Na, sabab ceuk Kami, ieu sanes desktop magic nu transforms komodo kecap dina kaca gerakan frightening dina layar. Balukar professional husus tina acara geus kadang resorted ka "gerakan" anu komodo kedah migawe sababaraha anggota tim Pixomondo keur numbu ka waktos kabeungkeut fours na mamang ku dasi maranéhna pikeun ngawula ka salaku pilem rujukan ka komodo.

Final usum tukang masihan kami salah sahiji musim ngarobah tina séri to date, jeung pupusna Viserion. The sato galak komputer-generate lila ampir 30 méter éta "reborn" salaku hiji naga és, hatur nuhun kana kakuatan poek tina Peuting Raja (kalayan bantuan Pixomondo), nu ieu ditémbongkeun spitting lampu bulao cukup pikeun tos rengse ngancurkeun témbok dominan. di kalér. Ieu ngawarah tantangan konfrontasi Fans sabudeureun dunya nu ngantosan ningali bentang dina genep episode panungtungan.

"Hal pangpentingna bakal nyebutkeun ngeunaan realisme ieu maneh kasampak di dunya nyata pikeun rujukan tur éta atra yén teu aya komodo nyata di alam nyata," ceuk Spindler ngeunaan karya . "Tapi pasti aya sato anu kasampak kawas komodo, kawas kadal. Aya loba foto dokumenter némbongkeun sato di nutup-up, dimana anjeun bisa bener ningali loba rinci dina penampilan sarta kabiasaan maranéhanana. Lalajo hal kawas ieu téh bener mangpaat. "

sumber gambar: Pixomondo

Nu paling hese nyaeta pikeun manggihan kasaimbangan antara realisme na imperatives cinematic tina rencana a. Sakali anjeun masihan kahirupan ka komodo, anjeun masih kudu mere eta gambaran yén maranéhna bakal kasampak lamun éta bener aya di hareup kaméra jeung dina pamandangan sarua éta palaku, dina kaayaan anu sarua pencahyaan. Pikeun mantuan kalawan ieu, Bauer sarta batur sapagawean dina waktu syuting staged naon amounted kana wayang naga on kutub pikeun mantuan ngadegkeun framing jeung cahaya seuneu anu, sajaba masihan éta palaku hal maén.

Titik Pixomondo dipaké hiji video YouTube némbongkeun hiji elang nyandak embe hiji salaku rujukan pikeun adegan ngalibetkeun Drogo naga, sanggeus spitting seuneu on embe hiji na dipake cakar -na pikeun nangkep saméméh ngalayang dina langit. [19659021] Pikeun masihan anjeun hiji gagasan anu pajeulitna jeung lingkup efek syarat visual ti séri, hiji episode usum upcoming ngalakukeunana ngalibetkeun leuwih ti nembak 1 300 VFX. Bari, pikeun babandingan, aya kirang ti 600 2 sapanjang mangsa.

Sedengkeun pikeun naon bisa mudahan we ningali dina usum 8, ngeunaan komodo jeung sagalana sejenna, Spindler téh isin. "Kuring pikir sami éta bener keur musim saméméhna bener waktu ieu. Sagalana geus ngan badag, leuwih seru.

"Jigana ieu kiwari jelas yén bagian nu sejen naskah pisan deukeut silih sarta yén sagalana akang mungkas. Bakal aya loba aksi, jadi kirang paparan anu diperlukeun ti di musim saméméhna. Aya kénéh loba hal anu kuring teu nyaho, tapi da kumaha atuh nempo na naon I terang, enya, éta bakal pasti jadi seru. Kuring sorangan geus a kipas ti séri, tah ieu hébat janten bagian ti antawisna. Ieu geus tangtu teu hal anu kajadian unggal poé. "

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR