Kamerun: Jean-Pierre Saah, produser musik pangaruh jeung kontroversial - JeuneAfrique.com

Jean-Pierre Saah ieu kapanggih maot di imahna di Douala (poto illustrative). © Flickr / CC / Christine Vaufrey

Il continue de fasciner malgré son décès, le 31 mars dernier, à la suite d’une agression à son domicile. La fin du parcours d’un magnat des affaires qui aura marqué de son influence l’univers musical africain de ces trois dernières décennies.

Anjeunna teu boga kaca resmi di internet. Taya profil Facebook, teu akun Twitter. Pictures of anjeunna anu langka. Informasi ngeunaan anjeunna, aranjeunna ampir non-existent dina mesin pencari. Ieu hirup anu Jean-Pierre Saah, 31 ditelasan Maret panungtungan dina yuswa 65 taun, Ieu dikurilingan ku loba mysteries. "Manéhna pohara kabuka, dulur nampi betah tur éta salawasna siap ngadangukeun tur mantuan" menerkeun geuwat Bertrand Nono, lanceukna saeutik-Na, anu narima jeung pamanna di imah almarhum mun Bonabéri, hiji kacamatan Douala . Sami hiji tempat nu lalaki urang apal sakumaha pangusaha sarta hiji produser musik pangaruh ieu ditelasan dua minggu saméméhna ku individu unidentified acan.

Ieu di dieu, di villa taman ieu kalayan terjun milu sedih, éta dipindahkeun kulawarga kabogohna. Pending pamakaman, maranéhanana nampa sémah sapopoé, putting potongan di tempat pikeun ngabentuk kapribadian Jean-Pierre Saah.

Anjeun ayeuna dihubungkeun (e) ka rekening Jeune Afrique, tapi anjeun teu ngalanggan (e) Young Afrika Digital

Artikel ieu mangrupa sadia pikeun langganan


Ngalanggan ti € 7,99ngakses sadaya item nu taya

Geus palanggan a?

kudu mantuan

palanggan Mangpaat

  1. 1. Unlimited jangkauan ka sadaya artikel dina situs na aplikasi Jeuneafrique.com (ios & Android)
  2. 2. Ngarasakeun sawangan a, jam 24 saméméh ieu publikasi unggal masalah na susunan kaluar Jeune Afrique dina aplikasi Jeune Afrique Magazine (ios & Android)
  3. 3. Meunang ékonomi poean newsletter pikeun palanggan
  4. 4. Ngarasakeun 2 taun Jeune Afrique arsip di penerbitan digital
  5. 5. Langganan tanpa jaman komitmen jeung tawaran bulanan otomatis renewable*

*Service ngan sadia pikeun langganan buka-réngsé.

Artikel ieu mimiti mecenghul di Jeune Afrique