BISA 2019: grand Upacara tina jieun

Ieu sagemblengna dina gaze nyatujuan tina Sphinx jero Warisan Dunya di Giza, suku piramida anu lumangsung upacara megah tina draw tina bisa 2019 nu bakal dimaénkeun di Juni - Juli. Éta hésé yakin yén acara ieu diayakeun dina misalna waktu anu singget kitu sagalana geus mikir jeung runtuyan gerakan ngagabung cukup.

Keur kitu tim 24 kompetisi heula, nanaon ieu ditinggalkeun pikeun kasempetan.

Paling menonjol éta Cameroonian Rigobert Song. Anjeunna toured kota kalawan piala bisa sateuacan bade di panggung dina waktu keur resmina ngajalankeun bubuka upacara. Ieu hajatan tapak suku tina solemnity, tapi hiji kesederhanaan beneficent.

Relive video ieu upacara ...

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.camfoot.com/actualites/can-2019-ceremonie-grandiose-de-tirage-au-sort,29800.html