BISA U17: Sadaya program kompetisi

BISA U17, édisi 2019 dimimitian dina Minggu. Nagara 8 aya di contention. Tembok dibagi kana dua grup kalawan kamekaran, Nigeria, Angola sarta Uganda dina hiji sisi; Guinéa, Kamerun, Maroko jeung Sénégal dina lianna.

Kompetisi dimimitian ieu 14 April 28 April kana kamekaran.

4 The semi-finalis bakal cocog pikeun U17 Dunya rencanana di Brazil ti 5 27 Oktober.

Sakabeh program

14 Avril

Kamekaran vs Nigeria

Angola vs Uganda

17 Avril

Angola vs Tanzania

Nigeria vs Uganda

20 Avril

Kamekaran vs Uganda

Nigeria vs Angola

Grup B:

15 Avril

Guinéa vs Kamerun

Maroko vs Sénégal

18 Avril

Maroko vs Guinéa

Sénégal vs Kamerun

21 Avril

Guinéa vs Sénégal

Kamerun vs Maroko

semifinal

25 Avril

Tien Juara Grup A vs Grup B kadua

Tien Juara Grup B vs Grup A kadua

Final: 28th April

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://actucameroun.com/2019/04/13/can-u17-tout-le-programme-de-la-competition/