Kanada - Lima pamaén QMJHL ka camp Kanada urang

Dina panempoan ti Championship Dunya 18 M2019 IIHF

Dua puluh tilu pamaén aya di Finlandia pikeun camp latihan méméh Dunya of M18 diayakeun ti 18 28 April nepi ka Ornskoldsvik na Umea, Swédia.

Latihan, nu ngawengku goalkeepers 3, pembela 7 13 sarta payun, ngawengku:

  • pamaén 8 anu meunangkeun medali emas jeung Gedong Nasional Summer Dina-18 taun Kanada Piala Hlinka Gretzky 2018 (Cozens, Gauthier, Krebs, Korczak, Rees, Schneider, Suzuki jeung Vukojevic);
  • pamaén 14 anu milu dina Dunya hoki tangtangan sahenteuna 17 taun 2017 (Cozens, Gauthier, Harley, Krebs, Korczak Légaré, Lemieux, Newhook, Rees, Schneider, Suzuki, Adean, Vukojevic na Washkurak);
  • 8 ditingkatkeun pamaén, anu diondang pikeun ilubiung dina urutan mangtaun langkung pangalaman dina tahap internasional (Bourque, Cormier, Drysdale, Foudy Garand, Hunt, Lapierre sarta Perreault).

"Daptar awal pamaén pikeun Dunya Championship 18 M2019 IIHF mangrupakeun campuran kaahlian jeung pangalaman internasional 21 23 of atlit anu ngawasa bagéan dina acara internasional dina dua musim panungtungan," ceuk Brad McEwen, sirah pramuka keur hoki Kanada. "The pamaén sarta staf anu bungah boga kasempetan keur ngagambarkeun Kanada dina panggung dunya, sarta kami kasampak maju ka gawé keur ngahontal éta tujuan urang nu balik ka Swédia jeung medali emas. "

Salila minggu hareup, hoki Kanada sareng staf tim baris neruskeun ngawas qualifiers keur Kanada hoki Liga, sarta maranéhna bisa diondang pamaén séjén pikeun camp latihan méméh ngaran nu roster final pikeun turnamén nu .

Pamaén papanggih di Kisakallio 8 mun 12 April lima poé latihan saméméh iinditan ka Swédia dimana maranéhna bakal maén dua kaulinan preseason - nu 14 April ngalawan Bélarus di Umea, sarta 15 April ngalawan Rusia di Ornskoldsvik.

Kanada bakal pilari medali emas kahiji maranéhanana saprak 2013 sabot baris dimimitian turnamén ngalawan Finlandia on Kemis, 18 April 13 30 pm AND / h 10 30 HP, sakumaha dituduhkeun kujadwal turnamén. Kanada ogé kudu janjian jeung Swiss, Bélarus jeung Céko di babak awal méméh patandingan pikeun parunggu jeung emas medali bakal ditandaan tungtung turnamén dina Minggu, April 28.

TSN na RDS, mitra resmi hoki Kanada disiarkeun baris hadir 15 kaulinan, kaasup sagala Tim Kanada di Dunya M18 IIHF Championships, quarterfinals, semifinal jeung kaulinan medali tina parunggu jeung emas.

Kanada meunang tujuh medali dina Championship Dunya M18 IIHF tilu emas (2003, 2008, 2013), salah sahiji pérak (2005) jeung tilu perunggu (2012, 2014, 2015).











camp latihan Preparatory - Pamaén ti QMJHL

teu

nami

T / C

G.

wt

DDN

Tim Club

Goalkeepers

30

Jonathan Lemieux

L

6'0 "

184

2006-08-01

Val d'Atawa (QMJHL)

pembela

21

Lukas Cormier

G

5'8 "

170

03 / 27 / 02

Charlottetown (QMJHL)

Avants

9

Nathan Legare

R

6'0 "

201

2001-11-01

Bay-Comeau (QMJHL)

12

mavrik Bourque

R

5'10 "

165

2001-08-02

Shawinigan (QMJHL)

22

Hendrix Lapierre

G

5'11 "

173

2002-09-02

Chicoutimi (QMJHL)

===> artikel Beuki dieu Kanada <===

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.lavantage.qc.ca/article/2019/04/12/cinq-joueurs-de-la-lhjmq-au-camp-du-canada