Cau mesek pisan usefull

Anjeun moal Alungan Away a Banana mesek deui Saatos Anjeun Tempo ieu

Pisang mangrupakeun salah sahiji buah healthiest anjeun bisa dahar, keur dieusian ku protein, serat, vitamin A, B6, sarta C, kalium, mangan, magnésium, folat, Riboflavin, niacin, sarta beusi. Aranjeunna sont également leuwih atawa kurang sampurna portioned sarta gampang pikeun grab-na-balik. Pisang nu nikmat dina Maranéhna sorangan, Tujuan nicely ngaronjat buckwheat, salad buahan, és krim sarta Komo.

Tujuanana kami geus moal ka dieu dinten ngobrol ngeunaan tujuan mesek buah cau Mending TIK. Umumna dipiceun sakumaha jarian, peels cau téh plant na Sabenerna Nyadiakeun sacara gembleng campuran tina ditambahkeun kauntungan kaséhatan. Reuwas? Sakumaha nu kabukti ayeuna kaluar, jalma ngagunakeun peels cau pikeun ngaronjatkeun nyerna, nurunkeun kadar kolesterol, jeung dudung masalah kulit biasa.

Anjeun tiasa tuang anjeun Boh cau mesek jeung nerapkeun eta dipaké pikeun ningali kauntungan. Sahanteuna hiji palaksanaan poténsi geus nganggur teu jeung awak anjeun pisan.

Hiji hal anu pasti - anjeun bakal ngeureunkeun ngalungkeun wrappers tesis berharga di jarian sanggeus-anjeun manggihan sagala hal luar biasa Aranjeunna Dupi do. Benefit #5 tiasa paruk Ngaronjatkeun sagalana ngeunaan hirup anjeun!

Sumber: http: //hhdresearch.org/never-throw-away-a-banana-peel/ utm_source = & utm_medium = le10sport taboola & utm_campaign = 314_hhd_bananapeel_world & utm_content = 170161892