Celine Dion jeung Pepe, manéhna bakal geus resep tapi ... anjeunna homo; Kate Middleton dihina ku William? ; Christina M. Pokora masalah di Paris, Nabilla ékspor Thomas & baraya di Dubai; Kim Kardashian berpungsi dina gelar hukum na

Celine Dion, hirup di lima puluh

Taya kasempetan keur Celine Dion, ngabejaan ngadeukeutan kiwari nu tunggara nya leuwih, anu budak tumuwuh (-ses kembar 10 taun), manehna hoyong ngarasakeun hirup: "Kuring geus digarap saprak pisan ieu mah ngora na kuring sadar yén kuring kungsi sugan hak ngalakukeun hal sejenna, "ceuk manehna dina hiji émisi TF1 sanggeus nyarios yén pakasaban kahijina nyaéta" jadi indung pangalusna mungkin keur na barudak. " Tapi di dieu: Celine 50 taun sarta perlu sayang sarta leuwih saeutik, upami mungkin. The sayang manehna kapanggih dina penari geulis kieu ngaranna Pepe Muñoz, kalayan saha manehna ieu aktipitas sababaraha acrobatic sarta inohong sugestif di panggung; ngeunaan "beuki" nu impian wanoja di bandung, manehna kapaksa masihan eta up, sabab Pepe "Sigana" teu di gender feminin. Manehna dipikawanoh salila acara TV: "di awal, kuring boga naksir saeutik on anjeunna, tapi Pepe téh gay." Tungtungna manehna teu leungit sagalana, anjeunna janten sobat na pangalusna: "Anjeunna geus dipigawé pisan keur kuring .it diayakeun leungeun kuring. Ieu hal teu kungsi ngalaman keur lila:. Hiji nangkeup hiji guy burly badag " A nangkeup, sarta éta eta.

Kim Kardashian pengacara ... di 2022

"Ieu kejutan!" Ditulis dina ramatloka na ..On Public bisa ngabejaan. Anjeun moal baca informasi di majalah selebritis anjeun nu dikaluarkeun dina pencét Nalika éta wawancara kalawan Kim Kardashian di Amérika Vogue. The cikal tina duduluran Kardashian mangka manehna geus latihan opat taun di amoy tina jadi pangacara a. Manehna ngamimitian ngulik nya panas panungtungan sarta ayeuna ngalakukeun hiji magang dina sungut hukum di San Fransisco. Kim ngaharepkeun maot bar dina 2022. Website Jalma murni wrote yén "banding na keur dagang ieu dipicu ku tarung-Na jeung Adang Alice Mariedipiboga sexagenarian jailed leuwih dua puluh taun pikeun kajahatan non-telenges numbu ka narkoba. " Kim diala release na sanggeus pleading hal-Na jeung Donald Trump. Lajeng ngabejaan Kim Kardashian "The White House disebut kuring salaku pembimbing pikeun mantuan reformasi sistem kaadilan kriminal ... Lajeng Abdi di Room Roosevelt ku hakim anu dikirimkeun kalimat beurat jeung jalma ieu pisan kuat? Kuring diuk di dinya na mah panginten 'shit, abdi peryogi informasi langkung ... Mun kuring nyaho deui, abdi tiasa ngalakukeun deui, "ceuk manehna. Ngantosan nyandak gown nu pengacara urang, manéhna terus tumuwuh nya bisnis keur influenceuse pikeun diobral di kosmétik sarta némbongkeun kaluar bentuk nguntungkeun na.

Laeticia versus Daud sarta Laura, perang terus

Euweuh anyar dina samping tina perang jeung warisan ti Ganjar, tapi Laeticia jeung David kénéh dina panutup tina dieu judul nu: "salah No hayang hayu balik". "Penyanyi The hayang meunang hukum moral jeung randa ti Ganjar teu diniatkeun masihan dina" nyebutkeun éta mag, anu nyebutkeun yén "aranjeunna nyieun hitungan ngahargaan". Urang diajar di ngalirkeun yén sababaraha tina usaha susunan gagal, sarta Laura "hoyong tobat kaca dina warisan sakali jeung sagala. Ditinggalkeun negotiate kalawan Laeticia, éta kumaha oge moal di haténa. The nungguan-David teu mantuan, tapi ulah pilihan tapi nuturkeun ... Laeticia anu baris méakkeun libur Easter di Viétnam kalayan putri na kedah ngadamel konflik sejen: anu mana opposes Laurence Favalelli, nya ex-perwira anu "mutuskeun pikeun ngeureunkeun kolaborasi na kalawan Cik Laeticia Hallyday kusabab meta faulty tur terus-terusan tina éta." Angka eta.

Kate deceived Kate Maha Agung

Publik anu ngajempolan: "William geus ditipu ku sahabat nya" na Kate mutuskeun pikeun settle rekening "Kabéh kali jalma William dihina" indignant ngadeukeutan nu mangrupa daptar nu "waktu" ... panungtungan hormat. Rose Hanbury, urut modél janten Marchioness of Cholmondeley "nu echoes mimiti hiji petualangan antara Mawar jeung William dimimitian sabot Kate éta hamil ku Louis" ... pikeun ayeuna, ngabejaan Public, "dina 2013 nalika anjeunna ngan dipindahkeun di Anmer Hall, William deukeut ka Mawar. Wanoh ka Marquise hirup sababaraha kilometer jauh, jeung salakina sarta kembar maranéhanana. Jadi pohara lila BFF Kate Rose nyaeta sakabeh festival diayakeun ku kulawarga karajaan. Tapi gancang pisan, manehna make ka ngolo-ngolo William rekonsiliasi ". Tur upami urang percanten a dipikacinta dicutat ku mag nu "kate teu geuwat sadar hubungan maranéhanana tapi lamun manehna kapanggih kaluar, manéhna ngarasa deeply betrayed ... .Effondrée, Kate nyoba kasampak alus. Tapi unggal rustle di media mangrupakeun nubles anyar dina jantung ... Tapi Kate pamandangan nuluykeun karasa. Dina sababaraha nelepon deui junun blacklist teh Marquis na Marchioness of Cholmondeley kabeh acara sosial. Relentless, ditangtukeun, Kate ancaman jelema nu bakal risiko evoking nu zinah of salakina nasib sarua salaku Rose ". Sarta nurutkeun ngadeukeutan "William henteu ngakibatkeun pareum. Anjeunna pikaresep ka ngantep badai lulus jauh. Anjeunna ditinggalkeun 3 minggu on misi dina Her Majesty urang Rusiah Service ". Aneh, kami geus acan katempo barengan bapa na Harry na di screening of a dokumenter devoted mun safeguarding lingkungan ... minggu panungtungan. Kabeneran Paris mana asalna jeung nyalametkeun tina masa depan Ratu Inggris kalawan judul "Kate jeung William ngahiji ngalawan serangan. Meghan méméh AS, éta embodies Inggris Majesty ". Memang bener yén Aisyah nyaéta anca dina jubah bodas dibikeun ka BAFA malem di Royal Albert Aula di London. Cocok jeung criticizes nu tabloid Sun yén "ngaklaim gaduh skandal bahan kapanggih tanpa advancing sagala bukti" ... pers Inggris masih nyobian ngadamel dinten sawah, tapi nurutkeun hiji sobat konflik Diana connoisseur Royals teu sanajan moal minimal, éta nonexistent. sabab kanyataanana dua awéwé lamun maranéhna hirup di lingkungan anu sarua, geus pernah geus sabagian nutup. Dina pondok teuing ado ngeunaan teu pira di tanah Shakespeare ... nu Adipati na Duchess henteu malah ganggu ka mairan ". Ti sakabeh ieu éta PPAS masalah dina sudut pandang diajar katingal anyar Kate "beuki yakin tina sorangan sarta feminitas nya", hatur nuhun kana saran ti hiji stylist anyar. Jadi loba ado ngeunaan nanaon atanapi moal aya haseup mun seuneu?

Meghan Harry, Kolot zen hareup

Salaku bagian tina olahan keur anak kahiji ti Duchess of Sussex, kungsi acan diucapkeun of Ngiring ku Meghan a "doula". Numutkeun sudut pandang, eta "jenis palatih ngalengkepan indung jeung rombongan." mag oge ngabejaan ngadatangan calon kolotna ka jandela "ilapothecary" warung di mana aya inscribed kecap "kageulisan, cinta, karapihan batin, transformasi". Sudut pandang naon paménta perawatan geus ditawarkeun dina Duchess, anu spent dua jam di fasilitas nu: "Bingah Hormon kasatimbangan urut, maké minyak atsiri jeung shatavari, hiji tutuwuhan ayurvedic, nu" bakal ni'mat dipasang susu na pitulung recovery sanggeus ngalahirkeun "atawa" bespoke Energy penyembuhan ", hiji perawatan 90 menit pikeun balancing anu chakras?" Nyaho yén sanajan nu Duchess nyiapkeun dinten badag ku handap sesi hipnotis "kalahiran husus". Kusabab acara ieu pakait jeung pindah ti pasangan ngora di Frogmore Pondok Pondok anu boga ngaran, (-and anu konstruksi bakal couté3,5millions euro ti tabloid Britania dicutat ku Gala) sarta netepkeun up apoték sorangan, "Sussex imah" di handapeun otoritas langsung ti Ratu tur kreasi sorangan Instagram akun sussexroyal maranéhanana. Kirang glamorous, dumasar kana Sun, nu Sussex bakal boga maranéhanana prohibits karyawan ti kastil sabudeureunana, maké dawam taman mobil maranéhanana alatan langsung dina Frogmore Pondok.

M.Pokora, balik di Paris

"Saatos sataun spent di Amérika dimana anjeunna pensiunan mun niup alatan partisipasi di The Voice na Di liar Matt nyaeta deui muterkeun badag," wrote Public. singer henteu balik nyalira. Christina Milian keur nu anjeunna geus hooked di St. Tropez dina 2017 usum panas jeung kalawan saha anjeunna ngalaman flown ka Amérika Serikat "sapuk datang ka cicing di Paris jeung Matt". Eta bakal di Champs Elysees mana M.Pokora meuli hiji apartemen. putri Madiun Violet urang Christina (-that singer ngemutan putri-Na, nurutkeun Paris-mana), "kudu dididik di Perancis", dimana Matt terus karirna salaku penyanyi sarta aktor, manéhna baris némbak hiji pilem TV pikeun TF1.

Nabilla jeung Thomas, eksekutif Dubai

Paris mana boasts wawancara ekslusif tapi informasi ieu geus dipikawanoh: Nabilla téh hamil ku Thomas, cinta na ampir sok; enya, sabab aya interlude leutik nalika manehna ditusuk jeung tatu sanggeus argumen dipanaskeun ... Ieu kungsi earned poé 41 sél Beauty jeung larangan pasamoan pikeun sababaraha asih ... tapi sunda ' moal nolak ... Dinten ka nona dina sampo geus jadi pamimpin bisnis, (-prospère) ku brand kosmétik sarta baris ngajalankeun hiji merek swimwear "dirancang sarta dijieun di Los Angeles di Bali" sabab Nabilla teu "teu hayang barang dibeuli di Cina". Nabilla jeung pasangan nya hirup di London jeung perencanaan pikeun hirup di Dubai sareng nini ti awéwé ngora, jeung sugan ogé indungna, "anu hade jeung nya." Naha Dubai? "Leuwih ti dinya, sakola anu alus teuing. Narkoba, miras ... teu aya "nyebutkeun Thomas Paris mana. mag nu masih penah patarosan Nabilla "kumaha anjeun ngajelaskeun ka anak anjeun nu geus menyakiti bapana nya? "Kami baris ngagunakeun tragedi ieu ngabuktikeun yén manéhna geus kolotna kuat anu geus Nyanghareupan sagala hardships," nyebutkeun starlet bari Thomas dipedar yén ieu "ngan hiji argumen Isro salah" jeung amoy "anjeunna bakal ngarti ... ayeuna teh anak cinta, éta undeniable".

na acan

Sakali sagala informasi "cool" anu asalna ti Amérika Serikat: Dina respon kana eta serangan Johnny Depp Amber Heard defamation sarta néangan 5à juta aktris The mutuskeun ngalawan serangan. The poean New York New York Post wangsit eusi keluhan anyar eta geus Filed dina pangadilan di Virginia, nurutkeun nu eta bakal geus kaancam maehan pamajikanana nalika anjeunna dina pangaruh inuman sarta obat ...

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.atlantico.fr/rdv/3570370/celine-dion-avec-pepe-elle-aurait-bien-voulu-mais-il-est-gay-kate-middleton-humiliee-par-william-