Ieu teh pakarang rusiah dina merangan Netflix Disney jeung Apple - BGR

sabtu minggu ieu, fans budaya pop ti sakumna dunya baris sakali deui perhatian maranéhanana dina buana fiksi tina Westeros, dimana perang kasar tur khianat pikeun kakuatan pang luhur bakal mungkas sarta tungtungna mawa epik runtuyan lamunan HBO Game of Thrones dalapan taun sanggeus debut

Di alam nyata, surah anyar dina perangna galak sarua pikeun anu pamustunganana ngeusian versi tina bentang kontinyu tina Arasy Beusi téh rék dimimitian, ayeuna nu Disney geus tungtungna diumumkeun Netflix rival, Disney +, bakal ngajalankeun dina bulan Nopémber pikeun sababaraha dollar kirang ti rencana cheapest Netflix.

Pindah jauh tukang luhur ieu. Apple, kalawan kahareup na Apple TV + diffuser jeung Disney, ngagambarkeun tantangan paling hese yén Netflix geus pernah patepung saprak kajadian jasa mangrupa utamina ka kintun a panyadia eusi video terus dominan . Apel jeung Disney ogé sari kaca buku bacaan Netflix jeung ngahurungkeun ngalawan aranjeunna. Anjeun bakal ngelingan yen Netflix geus ceased jadi panyadia eusi utamina disadiakeun ku jalma sejen tur mutuskeun pikeun nyiapkeun masa depan ku ngawangun perpustakaan aslina pisan fashionable ti Anjeun bisa meunang mana sejenna. Apel jeung Disney duanana muka checkbook maranéhanana sarta janji méakkeun milyaran dollar pikeun ngalakukeun persis hal anu sarua.

Sanajan kitu, Netflix boga nanaon pausahaan ieu, hiji pakarang rusiah lamun hayang. Jeung ieu Reed Cileunyi, CEO parusahaan, nyebutkeun naon bakal ngeunaan anjeunna, teu batur anjeun bakal rék nyanghareupan cavalierly di na hal ieu nganggap yén anjeun bakal kaluar meunangna gampang.

[19659002] Pertimbangkeun pikeun masihan sagala bungkusan langganan nu Anjeun ngalanggan, sambungan kabel klub, koran jeung majalah, Netflix, Hulu jeung sajabana. Mun urang ngawitan ngararangkay jalma anu kedah ampir bangkrut saméméh abandoning aranjeunna, abdi tiasa disebutkeun yen keur kalolobaan urang, Netflix boh di luhureun daftar, upami teu di luhur. Jutaan nasabah geus ngadawuh ieu "kudu-kudu". Apple, Disney jeung sagala batur nu dina kaayaan beuki hésé. Sedengkeun pikeun budgets warga paling biasa, aya teu pira kamar beuki tambah. langganan anyar "indispensable". Abdi tiasa ngabayangkeun ampir sagala skenario nu bakal nyerah langganan Netflix - na sakitu legana, anjeun tiasa ngalacak kaputusan dicokot handap kapamingpinan visioner Reed Cileunyi di masarakat.

Apel jeung Disney pesaing pisan kalapa dina aturan kaulinan video terus nu aranjeunna ayeuna beroperasi. Kanggo sabagéan ageung jujutanana, jeung anjeun mudahan ngahampura kumaha pernyataan ieu sigana trivial, tapi Reed & Co. maénkeun kaulinan béda ti Netflix. Ulah fokus dina optimasi keur bentang sateuacan aranjeunna, tapi antisipasi kumaha masa depan nahan - sarta mekar papanggih - malah méméh nu peryogi eta.

DVD fisik pikeun ngalirkeun ngaliwatan eusi aslina, ahirna ngahasilkeun fitur kritis acclaimed. Ieu carita matak lalajo bentang. Ieu henteu hartosna yén nawaran langganan moal jadi pantes Apple jeung Disney, sarta kuring maksudna pikeun nguji duanana. Tapi Kierkegaard masihan hiji cutatan hébat ngeunaan kumaha hirup ukur bisa dipikaharti tukang tapi kudu cicing di hareup. Kuring bet dina kaayaan hadir, Netflix bakal tetep raja lamping rising payun jeung loba masa depan foreseeable, salaku CEO longtime na tetep di muatan na nu Netflix terus bet boldly on pangabutuh anak.

sumber gambar: Alberto Estevez / tépa / Shutterstock

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR