pernikahan ieu kapanggih trik nu nyieun kahirupan gampang mandi kalayan pakéan nya: urang bogoh ka dinya!

Hiji leyuran pikeun nyingkahan toilét repot ku pakéan kawinan

Anjeun bakal meunang kawin jeung geus ngimpi momen ieu ti budak leutik Anjeun. Geus tungtungna kapanggih dina pakéan bodas geulis kalawan sagalana nu peryogi tulle, renda, rhinestones. Sagalana geus siap, rencanana pikeun kadua. Tapi tos panginten mung mandi galley? Tina, enya. Di dieu téh trik na relayed ku Ikea hacker.

Cicing dina pangalusna sapanjang malem kawinan Anjeun

Tamu, pariksa ... kamar teh, pariksa ... menu nu, pariksa ... pakéan, makeup, hairdressing jeung tés 27 500, pariksa ... The dragees, mobil, Berthe misan anu teu akur jeung Leon jeung Mamang nu manéhna kudu teu diuk gigireun karana ... Éta hal ' ieu ogé dipigawé.

Sagalana geus siap ngagungkeun dinten happiest tina hirup anjeun, The jajan, jajan, éta decor sahiji kamar ... Dina sababaraha dinten deui bakal dinten badag

Lajeng aya panggero ieu sahabat anjeun anu ngabejaan Anjeun masalah manehna encountered kalayan pakéan kawinan nya wanoh ... Ka balik ka kamar mandi!

Ieu kahayang kajadian ka Tina. Alerted dina galley tina WC, manéhna susunan kaluar pikeun manggihan hiji leyuran sahenteuna basajan, mirah jeung senang.

Hiji leyuran pikeun nyingkahan toilét repot ku pakéan kawinan

Bisa mertimbangkeun nyoplokkeun pakéan kawinan nya di unggal putus Pee... Taya jalan mungkas nepi ka beban tina rustling di leungeun kana point of gagal nyekel kertas toilet roll, parah acan leupaskeun bagian tina pakéan di mangkuk!

Manehna wants to be a nikah pantes jeung pamanggihngagunakeun kantong Ikea basajan... Jeung enya, hiji kantong basajan awon biru Ikea tapi jadi merenah. Saha drags dina kalapa tina mobil urang, nu mantuan kami pikeun balik balanja urang di imah atawa pikeun nampanan. Aya manéhna, teuing, pernikahan pikeun dinten gaib ieu.

Tina ngan motong handap kantong. Biasana ieu bisa ngumpulkeun sakabeh volume pakéan nya, lulus Straps leuwih taktak nya sarta serenely ngalengkepan naon ibu Alam ditumpukeun dina anjeunna ... Tanpa saha urang pitulung ... Salaku hébat!

Si mantuan kuring atawa kasampak di kuring balik ka kamar mandi dina poé kawinan kuring? Teu boga leungeun bébas ngagunakeun tisu toilét? Atawa parah: lamun kuring aturan mutuskeun némbongkeun ujung irung maranéhanana? Pasti moal!

sahabat nya kapanggih Tina trik pikeun nyingkahan repot sahiji pakéan kawinan ka kamar mandi, jadi hébat yén Aisyah mutuskeun babagi deui dina jaringan sosial.

Janten sobat alus, bagikeun péngkolan anjeun!

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.ma-grande-taille.com/astuce-toilettes-robe-mariee-ikea-219061