trik ka otomatis suwung nu jarian on Windows 10

Sistem karinjang boga peran penting: hal ieu ngamungkinkeun cageur file ngahaja dihapus. Payil di dinya bisa cicing di dinya pikeun panjang. Nalika aranjeunna badag sipatna gampang jadi utamana masalah lamun spasi disk mangrupakeun low. Dina konpigurasi ieu, nelen nu Windows Daur mulang Bin kudu dipigawé leuwih rutin. Mun anjeun bagian tina pamaké Windows anu kosong jarian maranéhanana jarang, didieu mangrupa trik saeutik nu ngidinan Anjeun pikeun ngosongkeun diri tina ieu tugas.

1. Buka setélan Windows ku ngagabungkeun kenop "Windows + I". Anjeun oge bisa buka setélan Sistim ku cara nuliskeun query "Setélan" dina menu Mimitian.

2. Lajeng buka System> Panyimpenan

Windows Daur mulang Bin Tip

3. Klik "Robah jalan urang rohangan bébas otomatis"

4. Pilih "Panyimpenan Rasa", wizard gudang. Anjeun tiasa ngonpigurasi ka ngajalankeun ku cara otomatis nurutan frékuénsi dipilih (sapopoé, mingguan, atawa bulanan), atawa ngan lamun spasi disk dianggap low.

trik Corbeilel Win 10

5. Dina bagian "samentara Payil", pariksa "Pupus berkas-berkas samentara yén aplikasi teu nganggo abdi ». Anjeun teras bisa nangtukeun frekuensi pikeun nyoplokkeun payil dina jarian (pernah, 1 dinten 14 poé 30 poé 60 poé).

Hatur nuhun kana wizard gudang, sistem otomatis suwung jarian gumantung suprési frékuénsi dipilih.

Dina hal ngahapus kahaja, nyaho yén anjeun bisa nyobian cageur file dihapus maké software recovery data. parabot ieu rada efektif, utamana lamun datang ka ngaleupaskeun panganyarna na aya gerakan pisan saeutik kana hard drive anjeun (nambahan, mindahkeun atawa nyalin payil, defrag, jsb).

Artikel ieu mimiti mecenghul di http://www.logitheque.com/articles/lastuce_pour_vider_automatiquement_la_corbeille_sur_windows_10_3144.htm