Panungtungan kecap anéh 25 MORE maot kalimah | Lama Faché - video



tahanan ieu ceuk sawatara hal geulis aneh atanapi sagemblengna gélo ngan méméh keur dicandak ka tungtung maranéhanana. Di dieu panganyarna 25 kecap strangest on sakaligus pati.
.
Ulah hilap ka ngalanggan anjeun: https://goo.gl/KOb7Ns
.
FB: https://www.facebook.com/lamafachetv/
.
Pikeun urusan hak cipta mangga ngirim surelek ka: contactlamatv@gmail.com

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=OYGD6OEeQ8U