The Konéng jaket bakal rendezvous di Toulouse "neruskeun gelut ngalawan Macron"

Pikeun mobilisasi 22e Sabtu maranéhanana, jaket konéng anu dipikawanoh pikeun congregate di angka tina 12 pm on Capitol Square di Toulouse. The Haute-ahlu préfek geus ngalarang kabeh demonstrasi antara 10 21 am sarta WIB.

Tanda anu geus kaluar di Toulouse tur patepung keur sababaraha happenings démonstran Sabtu 13 April méméh rally badag dijadwalkeun ti beurang Tempat du Capitole. Pikeun kalakuan XXII gilets jaunesToulouse nangtung salaku ibukota nasional.

Tujuan: pikeun mintonkeun yen mobilisasi henteu weakening ka sababaraha poé announcements ekspektasiEmmanuel Macron mun ngalengkepan perdebatan hébat. Jaket konéng tina Xuping Kota ngandelkeun bala tina Bordeaux jeung Montpellier, sarta ayana inohong ti protés, Priscillia Ludosky atanapi Maxime Nicolle (aka "Laleur Rider"), pikeun ngabareuhan jajaran maranéhanana. Maranéhanana nepi ka démonstran 10 000 diitung dina Januari.

800 pulisi sarta gendarmes

Nyanghareupan ieu "bakal tarung" Menteri Interior, Christophe Castaner, Miélingkeun yén pasti bakal "proportionate" alat ku leuwih ti 800 pulisi sarta gendarmes deployed di jalan.

pasamoan ieu bakal kahiji saprak asupna kana gaya Kemis ngeunaan hukum anticasseurs, kaasup ngadegkeun hiji ngalanggar concealment raray dina protes.

Di Paris, markas pulisi geus dikaluarkeun hiji urutan Larang naon ngumpul tina jaket konéng dina Champs Elysees na di jalan jejeg. Rutin ditumpukeun saprak pertengahan Maret bans parsial dina demonstrasi ogé mangaruhan loba kota sejen, Lille, Lyon, Montauban ...

Unjuk rasa anu rencanana di Marseille, Grenoble atanapi Lille. Minggu kamari, kalakuan XXI sempet dikumpulkeun jalma 22 300 di jalan, nurutkeun Departemen Interior, anu count resmi panghandapna saprak Nopémber.

Artikel Sumber: https://www.france24.com/fr/20190413-gilets-jaunes-toulouse-capitole-macron-samedi-mobilisation