"Mbappé Abdi éta kaéndahan raga?" - Wawancara Fast Foot of Kad Merad - video



Kad Merad ieu némbongkeun Rebo April 18 "Ngan hiji Gigolo", film anyar ngeunaan sobat na Olivier Baroux. aktor The ogé kipas bal kalayan nya budak leutik deukeut Saint-Etienne, Marseille na link na sareng fervor-Na pikeun tim Perancis. Tempo na wawancara Fast Foot.

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=fUZR6T3kk2c