Meghan Markle jeung Pangeran Harry mangrupa alesan keur ninggalkeun Kensington Istana

The Duke na Duchess of Sussex strengthened profil bebas anyar maranéhna kalayan bantuan ti panaséhat anyar Sara Latham. Pasangan karajaan meluncurkan Instagram akun anyar, geus partnered kalawan Oprah Winfrey sarta ngaluarkeun rencana kalahiran. Sanajan kitu, aranjeunna ngarasa kawas "dunya nyaeta ngalawan aranjeunna," ceuk sumber nu.

sumber nu ngawartoskeun Daily Telegraph: "Harry na Meghan hayang ngabentuk tim sorangan jeung teu hayang staf maranéhna gawé keur Cambridges ogé.

"Éta miharep otonom sarta nempo eta salaku disadvantage badag keur diantara sakabeh batur di Istana Buckingham.

"Urang sakapeung meunang rarasaan yen pikir nu Sussex dunya nyaeta ngalawan aranjeunna. [19659004] "Harry geus salawasna humandeuar keur sidelined ku William tapi ayeuna Jigana maranéhna ningali hiji kasempetan pikeun sabenerna nyebarkeun jangjang maranéhanana."

MACA DEUI: Royal orok shock: Do Meghan Markle geus kagungan orok?

jeung

The Duke na Duchess of Sussex anyar geus strengthened profil bebas maranéhna (Gambar: Getty)

jeung

Duanana lalaki ogé geus ngumumkeun yén maranéhna bakal mertahankeun rencana kalahiran swasta maranéhna (Gambar: Getty)

The Sussex partnered kalawan Ibu Winfrey di runtuyan dokumenter dina kaséhatan méntal.

Manehna ngécéskeun yén sababaraha bakal "co-panyipta" jeung "co-eksekutif produser" proyek.

Harry Tadi anjeunna ngalaman ngadawuh: "Kuring pageuh yakin yén kaséhatan méntal alus - kaséhatan méntal - nyaeta tombol ka kapamimpinan kawasa, komunitas produktif sarta ditangtukeun kuring."

Duanana lalaki ogé geus ngumumkeun yén maranéhna bakal mertahankeun rencana kalahiran swasta maranéhanana. [19659017] Meg "Judul =" Meg "data-w =" 590 "data-h =" 350 "src1 =" https://cdn.images.express.co.uk/img/dynamic/106/590x/secondary / 1825642.jpg? Sunda = 1555164930908 "data-media1 =" "data-imgcount =" 1 ">

Sussex The partnered kalawan Ibu Winfrey di runtuyan dokumenter dina kaséhatan méntal (Imag e: Getty)

Duanana Iklan geus coincided jeung janjian tina guru anyar maranéhna hubungan umum, Ny Latham.

Harry tétéla mingpin sirah ngalawan urut panaséhat pikeun Bill na Hillary Clinton sanggeus narima pencét négatip sabudeureun Meghan.

Nurutkeun kana Daily Telegraph, urut juru carios Paddy Harverson kedah ngabantu recruit Ny Latham.

Manehna oge milu dina kampanye ngeunaan Obama.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina Minggu Express