Minnesota Serikat jeung MLS méré imah sejen fokus kana bal

ST. Paul, Minn (AP) -. Aya cara jelas keur némbongkeun tumuwuhna ti Mayor Liga JABAR ku stadion anyar ngagurilap diwangun ngan pikeun olahraga lila nicknamed "nu geulis kaulinan".

Gabung di liga dibuka dina Minnesota, dimana nu katingal keuna tur futuristik Allianz Lapang dihasilkeun estetika nu loyog jeung mulya labél baheulana nimukeun keur artistry tina aksi di lapangan.

Minnesota Serikat FC sanggeus Stadion TCF Bank, nu bakal maén dua musim kahijina MLS di aula kuliah bal bakal boga imah Sabtu New York City FC salila game inaugural di arena outdoor 250 juta sarta 19 400 korsi.

"Klub geus dipigawé hiji pakasaban endah ngarespon kana sagalana urang kudu. Kuring nyaho fans bakal impressed kalayan sagala dipibanda, "ceuk Adrian Heath, Minnesota palatih Serikat, anu geus dicoo pikeun Everton dina Premier League Inggris. "Kuring bisa ngabejaan ti titik profésional of view, jeung Abdi do dinya saprak kuring ninggalkeun sakola di 15 taun: urang gaduh sagalana urang kudu. Ieu sakumaha alus sakumaha mana di dunya. "

Sabot MLS dimimitian maén di 1996, paling tim éta offseason lapak di stadion NFL cavernous. Dina kapamimpinan of Komisaris Don Garber, urut kapala marketing di NFL, klub MLS geus ngarah ka kamar leutik keur leuwih newak énergi lagu riungan-disetir na chants di nagara lianna.

Kiwari kalayan Minnesota Serikat Dina struktur Éropa-gaya ieu kalawan Arch melengkung ti 18 24 waralaba ayeuna maén di gedong footballers wengkuan, jeung nu lianna nu dina antrian anu luyu jeung rencana perluasan agrésif liga dina.

Atlanta, New England na Seattle maénkeun stadion di NFL, sarta Atlanta (dina dua taun) jeung Seattle (leuwih 10 taun) nya éta dua pangbadagna draws. nu NYCFC disebut ballpark MLB, Yankee Stadion, imah. pendatang nu FC Cincinnati babagi momen kalayan hiji tim universitas bal aréa kota, loka sahandapeun konstruksi. Vancouver SM Tempat babagi kalawan tim Football Liga Kanada lokal. Toronto teuing, tapi BMO Lapang asalna diwangun keur maénbal. Dina pulas mahiwal, stadion Los Angeles Galaxy Carson, kiduleun kota, sarwa nu Chargers tina NFL mangsa pangwangunan imah anyar maranéhanana.

urang janji yén maén bal di Amérika Serikat jeung Kanada bisa jadi sadar yen ti titik teknis of view, "ceuk Garber bulan panungtungan di Allianz Lapang, dina upacara di" sal "tinimbang a motong pita. "Ayeuna lamun nu nuju diajak ngobrol pamaén luhur internasional, maranéhna bisa nempo di Mayor Liga JABAR tempat teu ukur keur maju careers maranéhanana, tapi ogé pikeun ngembangkeun careers maranéhanana sarta mawa nilai leuwih".

fasilitas olahraga di Minnesota anu exhausted sanggeus hiji narabas leuwih dasawarsa ku Vikings dina NFL nu dilaporkeun hiji stadion 1,1 miliar Stadion Bank AS di kota Minneapolis. Ku kituna, Bill McGuire, boga Minnesota Serikat, anu resmi kaséhatan urut anu meuli tim pikeun ngahemat klub nu berjuang jeung kasusah finansial, sakumaha anjeunna bagian tina SMP Amérika Kalér JABAR Liga jeung mitra na geus komitmen pikeun ngabiayaan dina stadion lengkep swasta. prerequisite keur ditampa ku MLS.

Saatos Minneapolis ieu sabalikna ka ngajadikeun bebas pajak harta pikeun situs diusulkeun deukeut tempat anu kembar maénkeun baseball di Target Lapang, anu kotana kembar sejen, St. Paul, ditawarkeun salah ka loka ditinggalkeun Interstate Jalan Raya. 94 dina lingkungan beragam, transit nguntungkeun sarta redevelopment, satengahna antara dua puseur kota.

hasilna mangrupakeun wangunan geulis kawas spaceship dirancang ku arsitéktur olahraga pangpadetna kawentar teguh, kalayan kulit tembus encrusted kalawan lampu LED multicolored. nu nyieun rupa-rupa pilihan rarancang pikeun bagian tol lumpuh ku potholes. Jero, anu korsi nu katuhu dina luhureun peta, antara 17 na 125 suku, nyieun hiji atmosfir lincah pikeun tim anu geus réngsé kalima di MLS usum kamari rata kahadiran (23 902 ku kaulinan).

Langkung importantly pikeun Holly, sabab nu affectionately disebut ku fans, maranéhna bakal tiasa ngajalankeun dina jukut alam tinimbang permukaan jieunan.

"Kuring nyaho tuur mah bersyukur. Simkuring gaduh guys heubeul anu bener bakal syukur urang, "ceuk bek Brent Kallman . "Kaulinan téh ngan béda dina jukut, katuhu? Éta ngan saukur robah game. Abdi nyebutkeun teu bal alus sarta kami bakal boga plot nice. "

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina https://www.foxsports.com/soccer/story/minnesota-united-gives-mls-another-soccer-oriented-home-041219