Easter 2019: cuaca mang rebu-rebu keur moro endog?

Taun ieu Easter bakal dilaksanakeun dina Minggu, April 21 tur bakal nuluykeun ngaliwatan libur Senén April 22. Anjeunna bakal panonpoé keur sabtu minggu Easter ngalegaan anjeun? Tur upami Anjeun salah milih pikeun sabtu minggu a mancanagara, ti mana pikeun manggihan cuaca pangalusna?

A depresi bakal diposisikan dina Teluk Biscay. Manehna bakal balik deui ka lemes, hawa teu stabil tina Tengah, dipirig ku pancuran.

thundershowers di kidul

Saptu jeung MingguRésiko hujan bakal gede di kidul ti kalér, kalawan sababaraha thunderstorms mungkin utamana sore. Di kalér, langit bakal hesitant tapi atmosfir saeutik quieter.

Pikeun Easter Senén, résiko hujan bakal condong ngaleuleuskeun handapeun pangaruh strengthening hiji anticyclone leuwih pulo Britania. Mung shores tina Tengah sarta rélief kidul bisa conserve sababaraha instability.

Softness

Jeung angin kidul, éta bakal geulis amis. Isuk-isuk, urang moal risiko jelly sareng 5 mun 12 ° C di kalér jeung kidul dataran. Sore rata-rata ekspektasi 20 ° C leuwih sakabeh Perancis.

Dimana buka di Perancis?

Dina cuaca konfigurasi ieu sapanjang Perancis lajeng kauntungan ti cuaca ngarobah cukup kondusif pikeun kagiatan outdoor, ngajaga dina pikiran nu thunderstorms teu bisa kaasup kana titimangsa. salju gunung moal geus dilebur handapeun 1500 m kalawan suhu musiman, tapi panutup salju bakal tetep pisan bener keur resorts pangluhurna di Alps na Pyrenees. Deui, bisi kaayaan mang rebu-rebu, cuaca gunung tiasa pisan volatile.

Sedengkeun pikeun pantaiPamadegan nu Channel sigana langkung assured ngabogaan panonpoé bari nyanghareup Atlantik sarta shores Tengah, waktos ti bisa jadi mang rebu-rebu. Gunana pikeun nyebutkeun yén dina waktos ieu taun, cai laut tetep seger, deukeut ka 12 14 ° C pikeun ː C tina Channel kana Tengah.

Easter liburan Christian

Taun ieu, pikeun sakabéh Kristen on sabtu minggu Easter tumiba dina Minggu, April 21. Easter Minggu cik Minggu Suci dimimitian ku korma Minggu, nu 14 April taun ieu. Senén 22 April bakal libur, diwanohkeun ti Act Maret 8 1886.

Minggu Suci teh dinten panungtungan Isa Al Masih, nu milestones anu sohor. Memang salila saminggu ieu Kristen miéling Kemis Suci munggaran. Ieu dina poe ieu yen Isa nyandak hidangan panungtungan-Na jeung rasul-Na, yén disebut dahar peuting Tukang. The Crucifixion poé saterusna lumangsung, nu alus Jumaah. The Kristen lajeng ngumpulkeun Sabtu Suci di vigil Easter Atang. Tungtungna, Easter Minggu asalna nutup Minggu Suci jeung kabangkitan Yesus Kristus, sohor ku sakabeh urang Kristen di dunya.

Tanggal Easter, naha teu eta ngadamel?

Easter teu digolongkeun kana tanggal sarua unggal taun. Contona, dina 2018 Easter murag dina April 1er bari taun tumiba dina April 21. Tanggal Easter sok antara 22 25 Maret na April jaman didirikan ku Déwan Nicaea di 325. Hal ieu dumasar kana kalénder Gregorian kami sarta itungan rumit disebut "ngitung". On Easter lajeng ngamungkinkeun kaping itungan libur Kristen, kayaning Pentecost na Ascension.

bells Asal na endog Easter

Unggal taun, barudak sakabeh umur eagerly maju ka waktu nu moro endog, sarta balik di pilarian teh bells coklat finest sadaya kelir. The bells bringing endog coklat bakal jadi patali jeung kanyataan yen ti Kemis Suci, nu bells sahiji gereja Kristen teu ringing dina tunggara. Dina Minggu Easter, éta bakal ngirining deui ngagungkeun ka jadian Kristus, ari kami ogé tukeur endog. Éta pisan sababna naha urang nyebutkeun yén bells mawa endog Easter.

Sanajan kitu, nanggung endog mangsa ieu bakal janten custom diwariskeun ti Persians jeung Mesir, 5000 taun SM. endog anu geus keur ditawarkeun dina pendekatan tina cinyusu, simbol kahirupan.

source:https://actualite.lachainemeteo.com/actualite-meteo/2019-04-13/week-end-de-paques-2019-une-meteo-orageuse-pour-la-chasse-aux-oeufs-50517