Poéna: PS4 RV € 199, 7 mun 385 € iPhone, Amazon Echo Tembongkeun dina € 209, Arlo 2 249 ti Pro €

Di dieu téh Pilihan produk téhnologis anyar nyokot kauntungan tina promosi seru. Menu pak Playstation 4 RV euro 199,99loba poéna dina spiker Echo lingkupAmazonbungkus dibasajankeun Arlo 2 (dina uji ici) geura-giru euro 249,99nu Logitech M330 ka rehe euro 15,90The krusial SSD MX500 2 TB ka euro 239,90rojongan pikeun Apple Watch OPSO kalawan sambungan kabel ngecas magnét euro 27,99iMac kalawan sababaraha diskon 2019 5% Amazoncangkang resmi Apple Silicone jingjing iPhone/jingjing Max ti euro 33,99sarta séjén produk potongan.

Pak kaméra Playstation VR + + VR alam di euro 199,99 tinimbang euro 299,99
The SSD krusial Pikeun MX500 2 mun 239,90 euro gantina euro de346,79
The Logitech Webcam euro Brio 4K 129,90 tinimbang euro 249

The Arlo 2 pak Pro kalawan kaméra 249,99 euro tinimbang euro 369,99
The Arlo Pro pak kalawan 2 2 433,99 euro kaméra tinimbang euro 619,99
Kaméra Pro Arlo tambahan 2 ka euro 195,99 tinimbang euro 279,99
Dasar Arlo cocog sareng sadaya euro kaméra 69,99 tinimbang euro 99,99

Amazon Echo Tembongkeun dina euro 209,99 tinimbang euro 249,89
The euro Amazon Echo Dot 34,99 tinimbang euro 59,99
Amazon Echo euro sorotan 104,99 tinimbang euro 129,99
The euro Amazon Echo Ditambah 119,99 tinimbang euro 169,99
Amazon Echo Gen2 ka euro 74,99 tinimbang euro 99,99
Amazon Echo Input pikeun euro 24,99 tinimbang euro 39,99

Apple Watch Series 4 GPS + sélular 44mm ka euro 509 tinimbang euro 559
The euro Sony MDR-1AM Baraya res Audio 119 gantina euro de249,99

The Logitech M330 rehe jeung euro 15,90 tinimbang euro 39,99
The Logitech Logitech MX Kula édisi 2 29,90 euro dina Amazon tinimbang euro 79,99

Pangrojong beban OPSO pikeun Apple Watch kalawan sambungan kabel magnét kaasup euro 27,99 tinimbang euro 38,70
Strip disambungkeun Koogeek patuh HomeKit ka euro 59,99 tinimbang euro 129,99

Kaméra Q Arlo euro 153,99 tinimbang euro 219,99
Kaméra Q euro Arlo Ditambah 167,99 tinimbang euro 239,99

The SanDisk Ultra kartu microSDXC euro 400 88,38 GB tinimbang euro 162,99
The SanDisk Ultra kartu microSDXC euro 64 14,56 GB tinimbang euro 19,99
The Ultra kartu microSDHC 128 euro 23,64 GB tinimbang euro 37,99

21,5 inci iMac quad 4K i3 ka euro 3,6 1424,99 GHz tinimbang euro 1499
27 inci iMac 5K i5 hexacœur ka euro 3,0 1994,99 GHz tinimbang euro 2099
iMac 27 pouces 5K i5 hexacœur à 3,7 GHz à 2469,99 au lieu de 2599 euros

The resmi cangkang silicone beureum Apple iPhone jingjing Max dina euro 33,99 tinimbang euro 45
Apple Hull resmi silicone beureum euro jingjing iPhone 33,99 tinimbang euro 45

Sambungan kabel ngecas USB-C Apple ka 19,99 euro tinimbang euro 25
Panto sensor / jandela Koogeek patuh HomeKit ka euro 29,79 tinimbang euro 80,99

euro SanDisk SSD ekstrim Pro M.2 NVMe 3D 500 117,89 GB tinimbang euro 142,99
SanDisk SSD ekstrim Pro M.2 NVMe 3D Pikeun 1 mun 227,89 euro tinimbang euro 329,99

IPhone X 64 sidereal abu Pindah ka 871 euro tinimbang euro 1025,28
The euro iPhone 7 32 385,19 GB tinimbang euro 529,12
The euro iPhone 7 128 583,99 GB tinimbang euro 637,68
The euro iPhone More 7 32 549 GB tinimbang euro 659,12
The euro iPhone More 7 128 599 GB tinimbang euro 767,68

The euro iPad Pro inci 10,5 64 598,09 GB tinimbang euro 739,99
The euro iPad Pro inci 10,5 256 719,99 GB tinimbang euro 999,99
The euro iPad Pro inci 10,5 512 1029,99 GB tinimbang euro 1129,99

Mac mini i2018 3 mun 3,6 GHz, GB SSD 128, 8 GB RAM nepi euro 809 tinimbang euro 899
Mac mini i5 mun 3 GHz, GB SSD 256, 8 GB RAM nepi euro 1119,99 tinimbang euro 1249

The MacBook Air i2018 5 mun 1,6 GHz, GB SSD 128, 8 GB RAM nepi euro 1229,99 tinimbang euro 1349
The MacBook Air i2018 5 mun 1,6 GHz, GB SSD 256, 8 GB RAM nepi euro 1479,99 tinimbang euro 1599.

The MacBook Core m12 inci 3 1,2 mun 8 GHz GB RAM na 256 GB SSD mun 1319,99 euro tinimbang euro 1499
The MacBook Core i12 inci 5 1,3 mun 8 GHz GB RAM na 512 GB SSD mun 1585,55 euro tinimbang euro 1799

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.mac4ever.com/actu/142656_promos-ps4-vr-a-199-iphone-7-a-385-amazon-echo-show-a-209-arlo-2-pro-des-249