PSG: Ieu nugget heubeul anu bakal masihan sababaraha kaduhung di PSG ...

Dina taun anyar, loba chip ditinggalkeun PSG jeung ngabitukeun nguap. Karugian anu ninggalkeun kaduhung badag, saperti bakal hal kalawan Jonathan IKONE.

Dina 2014 nu PSG cicing hiji trauma pisan ka awal ka Kingsley Coman. Ditempo salaku salah sahiji bakat hébat dina pembuatan, nu Perancis kitu, dibungkus kantong-Na pikeun Juventus, Tanpa Signing kontrak pro. Hiji affront yén kiwari hayang ulah aya arah Paris, Antero Henrique meunang. Tapi, Budalan ieu bakat terus lumangsung. panas panungtungan, Jonathan IKONE geus ngagabung di LOSC. Sarta protégé dinten ieu Christophe Galtier sigana ninggalkeun rasa pait di sisi PSG.

PSG kana ramo kacamatan ...

Ogé dianggap bakat hébat, Jonathan IKONE pernah ngalaman kasempetan pikeun PSG. kahiji saum MontpellierPamuter of 20 taun ieu pamustunganana dibikeun ka LOSC panas panungtungan. Jumlah urus: € 5M. Sareng ieu anu mana klub ibukota nourish regrets. Memang sakumaha urang diajar L'Equipe, Sanajan persentasi resale bakal geus kaasup dina PSGJumlah low Ieu IKONE ngahudangkeun salah paham. Jeung muter adil finansial, sarta kami bakal sugan geus dipenta deui, utamana salaku buku Lille kinerja pohara alus musim ieu ...

Sumber: HTTPS: //le10sport.com/football/mercato/mercato-psg-cette-ancienne-pepite-qui-donnerait-certains-regrets-au-psg-447829